Съвет ДЖАНТИ
- Extravaganza
Джантата, която предлагаш, колега, е много яка, ама както и ти си публикувал снимка, седи най-добре на нископрофилна гума, а тази като я гледам май е и 16''. Аз исках да избера джанти, които ще подхождат на моите гуми, които са 185/55/R15. С тази джанта, която си предложил, няма шанс да седи добре, ще изчезне джантата визулано, пък и моята калинка е черна, съввем зле.
На мен черни джанти само на чисто бяла кола или само на много едра черна като S-класа или А8 ме кефи.
На мен черни джанти само на чисто бяла кола или само на много едра черна като S-класа или А8 ме кефи.
BMW and Toyota driver :P
Душичка почти позна за джантата 18-цола е БТВ ,но аз имах предвид че една 15ска с 195/55/15 гума щеше да ти легне иделно, както да не ти спъва колата ,така и визуалноExtravaganza написа:Джантата, която предлагаш, колега, е много яка, ама както и ти си публикувал снимка, седи най-добре на нископрофилна гума, а тази като я гледам май е и 16''. Аз исках да избера джанти, които ще подхождат на моите гуми, които са 185/55/R15. С тази джанта, която си предложил, няма шанс да седи добре, ще изчезне джантата визулано, пък и моята калинка е черна, съввем зле.

непременно в сивия вариант

- Extravaganza
абе колега, ти май не четеш, аз много добре знам какво е най-доброто, ама исках да си позлвам гумите,които са 185/55/15, не ми обяснявай, че 195 гуми стоели по-готино от 185, щото това не е темата на разговор.една 15ска с 195/55/15 гума щеше да ти легне иделно, както да не ти спъва колата ,така и визуално
Абе вие като видите, че жена пише за кола, мислите, че някое бавно развиващо се е седнало пред компа.

трябва ад постнеш разголени снимки, за да се убедим че не си от друга планета
biggrin.gif

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Аз така като си купувах мойте джанти и всички много акъл даваха. "Земи 17-ки ,земи ниски земи тва земи онова, тия 15-ки не седят на тая кола" и не могат да разберат че едно сменяне на гуми със джанти излиза 2000лв да не говорим за 17-ки които са и повече. Така че спокойно никой не намеква нещо за пола ,просто човека казва кое седи повече, което на теб ти е пределно ясно както се разбираExtravaganza написа:абе колега, ти май не четеш, аз много добре знам какво е най-доброто, ама исках да си позлвам гумите,които са 185/55/15, не ми обяснявай, че 195 гуми стоели по-готино от 185, щото това не е темата на разговор.една 15ска с 195/55/15 гума щеше да ти легне иделно, както да не ти спъва колата ,така и визуално
Абе вие като видите, че жена пише за кола, мислите, че някое бавно развиващо се е седнало пред компа.
![]()

- Extravaganza

Последно промяна от Extravaganza на 19 Май 2008 18:38, променено общо 2 пъти.
Мисля, че разголени тела нямат място в този Автомобилен форум!Extravaganza написа:Разбира се , слънце, за теб винаги, ето няколко много добри мои фото сесии, даже и видео съм качила , за да добиеш още по-добра представа за моята удохотворена личност, хахаnewmiro написа:трябва ад постнеш разголени снимки, за да се убедим че не си от друга планета![]()
biggrin.gif
видео- моля : http://www.youtube.com/watch?v=dLSnZjLPor8
снимка моля:
Виж сега пиле !!!!Аз нищо не ти обяснявам просто изразявам личното си НЕ КОМПЕТЕНТНО мнение(аз нито разбирам от джанти нито от гуми ) !!!Extravaganza написа:абе колега, ти май не четеш, аз много добре знам какво е най-доброто, ама исках да си позлвам гумите,които са 185/55/15, не ми обяснявай, че 195 гуми стоели по-готино от 185, щото това не е темата на разговор.една 15ска с 195/55/15 гума щеше да ти легне иделно, както да не ти спъва колата ,така и визуално
![]()
Мисля че темата е приключена !!
Със здарве да си караш новите джанти !!!!