Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
-
Green LIght
Мнение
от Green LIght » 25 Апр 2008 18:01
Рагаци не знам дали проблема е за тук. И дали е решим изобщо.
Има нов авенсис, таблото ми е от сива пластмаса. Проблема е следния. Имах ароматизатор от тези, които са шишенце с коркова тапа. Не знам как е станало, но от него здраво е капало по пепелника и таблото, около скоростния лост. Аз не съм забелязал(друго освен силна миризма), защото е било по време на нощно пътуване. Изхвърлих шишенцето и толкова.На сутринта пластмасата на тези места вече беше развалена.
Знаете ли дали има лак или боя, с които да поправя това нещо и къде да търся. ТМ ауто?
Green LIght
-
kristian
Мнение
от kristian » 25 Апр 2008 19:36
Кофти работа.И аз така си осрах таблото.Малко е ама ме дразни,щото си го знам.За съжаление ще те разочаривам,защото си мисля че едва ли може да се оправи.Може би някакъв мноко точен лак(който не е ясно даи изобщо ще се хване към пластмасата дълготрайно)
kristian
-
LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Мнение
от LEXUS » 25 Апр 2008 19:41
Рагацо,много трудно ще намериш точно такъв или подобен лак, за да го нагласиш да не личи.Най-смисленото решение е да отидеш в ТМ-Ауто, да ти сменят детайла с нов и така все едно нищо не е станало.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
LEXUS
-
horeishio
Мнение
от horeishio » 25 Апр 2008 19:44
Като вариант: В най-лошия случай боядисай средната конзола в един цвят и отгоре с мат-лак (това съм виждал на едно "рено"), но не става добре.
Дано някой колега помогне с нещо повече, че ..... това си е нов Авенсисwink.gif

Toyota Carina E Wagon, GLI,4AFE,1.6,(99 Hp),1996
Toyota Avensis Wagon III,2ZR-FAE,1.8 (147 Hp), 2009
Toyota Sequoia Platinum 2014
Благословен да бъде този, който няма какво да каже и въпреки това мълчи!
horeishio
-
Nixter
Мнение
от Nixter » 31 Авг 2008 22:26
И аз си накапах така капака на пепелника и малко от таблото отстрани. Няма оправяне т'ва - като се опитах да го изтрия - направо падна цялото покритие и отдолу се показа светла пластмаса. Адски е грозно, ама не се продава капак на пепелник, а само целия пепелник, който е невероятните 440 лв

Toyota Avensis
T25 1,6 VVT-i
2007
Nixter