Смяна ремък и ролки на Корола '98
Смяна ремък и ролки на Корола '98
Здравейте, фенове. Имам следния проблем. Преди година станах собственик на Corolla 1.3 4E-FE 86 к.с. '98г. на 96000 км. В автокъщата ми смениха масло, филтри и т.н. За ангренажния ремък ми казаха, че не са го сменили, защото бил добър. Сега реших да го сменя, че надхвърлих 100 000км. Попитах в 4 магазина, които продават части само за японски коли, но ми казаха, че за този модел не внасяли!!! Обадих се в ТМ-Ауто, там ми резнаха главата. Не зная дали е задължително да се сменят ролките, когато се сменя ремъка или само когато има проблем с тях. За ремъка ми искат 100 лв. - няма проблем поне няма да е менте. Но за двете ролки ми искат още 246 лв. На един английски сайт видях комплект ремък и ролки за 49 лири (с включена печалба). Някой ако знае за този модел откъде мога да ги купя без 200% надценка, маля да пише.
- racing_fan
Лол, и на наща и сменихме веднага ролки и ремък и масло като я взехме, ама не помня да са били такива главозамайващи сумите. Тия ТМ Ауто са най-големите боклуци на света. Не стига, че нямат абсолютно нищо в наличност, ами и ебати цените праскат. Мама им мръсна, как няма втори дилър на Тойота в София... 

Re: Смяна ремък и ролки на Корола '98
Ае стига бе. Какви цени.Excel написа:Здравейте, фенове. Имам следния проблем. Преди година станах собственик на Corolla 1.3 4E-FE 86 к.с. '98г. на 96000 км. В автокъщата ми смениха масло, филтри и т.н. За ангренажния ремък ми казаха, че не са го сменили, защото бил добър. Сега реших да го сменя, че надхвърлих 100 000км. Попитах в 4 магазина, които продават части само за японски коли, но ми казаха, че за този модел не внасяли!!! Обадих се в ТМ-Ауто, там ми резнаха главата. Не зная дали е задължително да се сменят ролките, когато се сменя ремъка или само когато има проблем с тях. За ремъка ми искат 100 лв. - няма проблем поне няма да е менте. Но за двете ролки ми искат още 246 лв. На един английски сайт видях комплект ремък и ролки за 49 лири (с включена печалба). Някой ако знае за този модел откъде мога да ги купя без 200% надценка, маля да пише.

За моята Карина, читави ремък и ролка излязоха 90 лв( и за работа 30лв, =120лв всичко).
Те да не би да ги внасят със самурайски меч, та искат да ти отрежат главата от кръста.
Ако можеш си ги поръчай от Eng, защо не.