боя:help:
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Новите бои са отврат за работа! Ако искаш да стане хубаво и да не се забелязва,трябва да спазиш няколко правила. 1- трябва да намериш свестен специалист да ти направи боята,която да не се различава от твойта. 2-Трябва да се боядиса целия детаил,а не само част от него/калник,броня врата и т.н./ 3-За препоръчване е да се свали детаила и да се боядиса отделно от колата,защото в противен случай има опастност след време да започне да се люпи от крайщата. В никакъв случай не боядесвай само една част от детайла ,защото ще си личи петно!Желая ти успех.
pi4ove tova da pitam kak se boqdisva idva ot tova 4e ve4e 2 puti za dve godini si boqdisvam bronqta i boqta se lupi...i iskam da znam kak stava to4no...struva mi se 4e boqdjiite spestqvat ne6to...a drugoto e 4e ne mi se iska da q ostavqm za pove4e ot nqkolko dni...
a za TOYOTA-sorry pi4ove no tam boqdisvaneto na detail e 500lv. a tva e bezbojna cena:)
a za TOYOTA-sorry pi4ove no tam boqdisvaneto na detail e 500lv. a tva e bezbojna cena:)
Kolega za da se bojdisa bronq i da ne se lusti materialite nemoze da sa pod 200lw.valioval написа:pi4ove tova da pitam kak se boqdisva idva ot tova 4e ve4e 2 puti za dve godini si boqdisvam bronqta i boqta se lupi...i iskam da znam kak stava to4no...struva mi se 4e boqdjiite spestqvat ne6to...a drugoto e 4e ne mi se iska da q ostavqm za pove4e ot nqkolko dni...
Izpolzwat se elastifikatori, spric za plastmasa tonfuleri i toga baza i lak, a samata obrabotka na plastmasata e poshibana ot tazai na metala

-
- Получена благодарност: 1 път
човек заеvalioval написа:pi4ove tova da pitam kak se boqdisva idva ot tova 4e ve4e 2 puti za dve godini si boqdisvam bronqta i boqta se lupi...i iskam da znam kak stava to4no...struva mi se 4e boqdjiite spestqvat ne6to...a drugoto e 4e ne mi se iska da q ostavqm za pove4e ot nqkolko dni...

за 800 ми порави одарена задница( врата, стопове, броня, подброня опъване на багажника) преди 1 година. а колата е зелен металик, който е много рядък цвят и си стана перфетно. ако решиш