Шум отзад
Шум отзад
Сещам се да питам - тя колата от майстор на майстор си търси късмета, а тук някой може да го е правил същото.
След като смених дисковете и накладките (всички) отзад (мисля задна дясна гума) ми се появи един шум, който на моменти е само търкане, на моменти виене, но през цялото време има биене - т.е. усещат се оборотите на колелото.
Гледахме лагерите няколко пъти - стегнати са и няма никакъв луфт. Сваляха ми колелото в сервиза - викат, от накладките е, карай ще се оправи, ако не се оправи - твърди били накладките.
Спирачните цилиндри не блокират, т.е. движат си е ок.
Какво остава ...?
След като смених дисковете и накладките (всички) отзад (мисля задна дясна гума) ми се появи един шум, който на моменти е само търкане, на моменти виене, но през цялото време има биене - т.е. усещат се оборотите на колелото.
Гледахме лагерите няколко пъти - стегнати са и няма никакъв луфт. Сваляха ми колелото в сервиза - викат, от накладките е, карай ще се оправи, ако не се оправи - твърди били накладките.
Спирачните цилиндри не блокират, т.е. движат си е ок.
Какво остава ...?
glavniyat cilindur na spirachniyat aparat, mahal li si go? chistil li si samiyat aparat, cilindura? vuzmozno e da ne se vrushta dokrai, i nakladkata na vie v diska.
sled tazi prozedura, napravi hubavo, ama mnogo hubavo obezvuzdushavane!

PP: s kakvi zani gumi karash? ponyakoga shumat e mnogo chesto ot samata guma, smeni ya i napravi proba s druga!

sled tazi prozedura, napravi hubavo, ama mnogo hubavo obezvuzdushavane!

PP: s kakvi zani gumi karash? ponyakoga shumat e mnogo chesto ot samata guma, smeni ya i napravi proba s druga!