Здравейте, колеги! Интересува ме нещо свързано с музиката в корола е11? Преди се занимавах с изграждане на мултимения в автомобили и малко с caraudio, но сега въпроса ми е по какъв начин мога да изкарам сигнал за усилвател като съм с вградена музика?
има малки усилватели които взимат сигнал дирекно от говорителите, но това е много слаба работа?
Съвети?
Благодаря
Музика за королка!?
Re: Музика за королка!?
Има и по-сериозни усилватели, които взимат сигнал от говорителите, но качеството ще търпи сериозна критика.drago_1 написа:има малки усилватели които взимат сигнал дирекно от говорителите, но това е много слаба работа?
Съвети?
Благодаря
Защо направо не сложиш плейър с изходи от предусилвателя?
GT-Four ST205
cd корола
колега нищо не се реже ,просто разглобяваш конзолата където се намира касетофона. борд компа горе не се пипа,всички кабели се намират долу на касетофона,същия е хванат на две планки зад конзолата,купуваш един преходник букса от оригиналната за евро букса към 7,8 лева е.сваляш планките от касетофона и ги слагаш на мп3 -ката отстрани всички имат технологични отвори с резба м6 и монтираш на същото място където е бил касетофона ,после си закопчаваш конзолата но без да слагаш пластмасовата гривна на мп 3 ката.това съм го правил на две короли и става супер.панела си се сваля спокойно и всичко е скрито зад конзолата.ако срещнеш трудности при монтажа обади се 0888 645 709 илия.ще помогна