Странен шум :?

Аватар
Corolla_E9

Странен шум :?

Мнение от Corolla_E9 » 19 Апр 2008 23:44

Здравейте!

Абре колеги.. днеска както си карам.. изведнъж започна откъм предницата започна да се чува някакъв странен шум... все едно някой хрупа моркови... нали не е постоянен ами все едно асла някой заек все едно дъвче... хрр хрр хрр... първо като тръгнах с колата в първите 300м нямаше шум... след това ми се наложи малко да я настъпя.. и помня на 2ра след 70км/ч започна да се чува... сложих 3та.. 4та някаде с 80 пак същото... намалих малко .. пуснах по инерция и пак си хрупа.. колкото по-бързо карам толкова поначесто се чува... ако карам под 30-40км/ч не се чува (засега) защото след това я оставих и не съм я карал... още не съм я карал никаде да я видят.. ама ме съмнява нещо каре това онова :? мнение?

nabi

Мнение от nabi » 20 Апр 2008 00:41

карето по скоро чатка и доста трябва да си го озорил за да се чува като караш напред .да не си прецакал лагера на главината

Аватар
djofi_m

Мнение от djofi_m » 20 Апр 2008 13:00

лагера на главината вие, не трака, а каре ако е външното се чува само при навит волан (т.е. няма как да го чуваш докато караш с 80 направо), вътрешното каре може така да трака, ама много трудно се остановява дали е то, щото тракането от него не е постоянно(може да трака ама може и да спре, няма и зависимост със скороста и оборотите) . обикновенно вътрешно каре се сменя чак като се скъса. аз предлагам да поогледаш да не би да имаш някоя ламарина да се разхлабила около ходовата час и двигатела.
АVENSIS 2.0TD-комби

Публикувай отговор