Проблем моля за помощ !!!!
Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
jagito
gunner
Мнение от jagito » 15 Апр 2008 22:06
Не измери ли съпротивлението? Прочети началото на тази тема на the_rider съобщенията. Ако дюзата няма съпротивление значи не е наред. Поне мойта така я открих.А още по време на работа махаш кабела на дюзата и двигателя трябва да почне да се дави. Ако няма промяна значи е тази.Проверяваш за сравнение и другите разбира се. Измери и кабела на дюзата.
Иначе ако си прочел един майстор ми каза че е кабел и сега си имам комплект кабели за 75 лева.
Иначе ако си прочел един майстор ми каза че е кабел и сега си имам комплект кабели за 75 лева.

jagito
Martinco
Мнение от gunner » 16 Апр 2008 11:59
Значи не съм им мерил съпротивлението, защото не знам как, но докато работи, вадя един по един кабелите и при едното няма промяна, докато при другите започва направо да гасне. Но идеята ми за диагностика е по-скоро да открия защо се развалят тези дюзи и дали същинския проблем не е другаде, защото не мога всяка година да се занимавам с тях
.

CARINA E 7A-FE
gunner
- max-2
- Благодарил/а: 42 пъти
- Получена благодарност: 113 пъти
Мнение от max-2 » 16 Апр 2008 14:47
На газ ли си?gunner написа:Значи не съм им мерил съпротивлението, защото не знам как, но докато работи, вадя един по един кабелите и при едното няма промяна, докато при другите започва направо да гасне. Но идеята ми за диагностика е по-скоро да открия защо се развалят тези дюзи и дали същинския проблем не е другаде, защото не мога всяка година да се занимавам с тях.
Carina E 4AFE LB 1992
max-2
gunner
max-2
Мнение от jagito » 16 Апр 2008 22:01
Съпротивлението на дюзите се мери мн. лесно само ти трябва един мултицет от 5-10лв. Нагласяш го да мери омове и допираш двете човки на мултицета с двете пластинки на дюзата и така.
Но по-добре така и така ще ходиш в ТМ нека те да си свършат работата.
Аз също мисля да ходя в ТМ въпреки че колата сега работи добре сега, но по-нататък че сега съм се охарчил.
И като отидеш в ТМ кажи после какво е излезнало!
Но по-добре така и така ще ходиш в ТМ нека те да си свършат работата.
Аз също мисля да ходя в ТМ въпреки че колата сега работи добре сега, но по-нататък че сега съм се охарчил.
И като отидеш в ТМ кажи после какво е излезнало!

jagito
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru