Как може да се вдигне задницата на Corolla E11 комби ?
Благодаря за топлите думи. И аз искам да карам такъв Кексус, ама съм с Койота с руски части. Всеки според чергата си. Излишно е да ми се присмивате. И без подигравки ми е обидно, че не мога да си угаждам както трябва на колицата.
На мен ми е проблем да си сменя крушката на фара, да не говорим за самите фарове, мигачите, огледалата, капак и калници. Искам им на хората крушка H9, те ми се хилят и ми вадят Н4. След културно обяснение и няколко нервни изблика от моя страна се съгласяват, че има такова животно ама не и при тях.
На мен ми е проблем да си сменя крушката на фара, да не говорим за самите фарове, мигачите, огледалата, капак и калници. Искам им на хората крушка H9, те ми се хилят и ми вадят Н4. След културно обяснение и няколко нервни изблика от моя страна се съгласяват, че има такова животно ама не и при тях.
- Xeku
- Получена благодарност: 1 път
Какво искаш да кажеш с това: "Не е истинско с тези тампони..."? А да вкараш тежките метанови бутилки истинско ли е? Това е най-евтиния и доказан метод за принудително повдигане на задницата. При твоя случай, последното, което ти трябва е спортно (разбирай твърдо) окачване, слагай пак тампоните и си свиркай! 

Ако толкова не ти се кара на бензин,защо не минеш на газ(пропан/бутан).SLAV написа:Те са малки. Общо са 67 литра.
Поправка: тежат повече. Към 70 кг. Само първата бутилка тежеше 45.
Поне няма да мъчиш себе си с ремонти а и ще върви по-добре.Като гледам какво пишеш май си имаш добър пробег и цената на газовото ще я избиеш лесно.
Тя си върви колицата. А от към пробег избивам и метана и ремонтите. И не ми е проблем ремонта. За 1 час сменям макферсона. е после още 2, че се късат спеклите тръбички за спирачките
(и те са руски). Ако сваля сега метана ще се чувствам набутан с 1500 кинта. Пък тя газовата бутилка може да е лека, ама поема килограми пък. И ако е 50 литра пак отиде 60-70 кила пълна.

Re: Как може да се вдигне задницата на Corolla E11 комби ?
И аз се интересувам със смяна на пружините дали може да се повдигне задницата на Королката (е11 97г. 5 врати) какви пружини бихте препоръчали за да не се промени возията и задника малко да се вдигне (4-5см колкото да не се притеснявам за по високи бордюри)
Corolla e11 4e-fe ! JAPAN POWER !
Искам да споделя, че и аз имах проблем с клекнала задница на Корола Е11 Комби, но си реших проблема точно с тампони от Нива, след като попаднах на тази тема. Ремонтът извърших сам, никак не е сложно само дето си купих скоби за пружини по 25 лв комплекта и гедоре за 140 лв. Сигурно толкова пари щяха да отидат и за майстор. Сега колата изглежда перфектно и на пътя се държи по същия начин. Благодаря ви за съвета.
Аз използвах тампони който се поставят м/у навивките за Е11 лифтбек, не се повдига но не кляка толкова като седнат 2-ма души отзад. Недостатъка е че, като минеш през неравност подхвърля малко повече задницата, но е поносимо. Продават се в ЕМ комплект.