Punky Lexus GS300 2JZ-GE -> MA61 Celica Supra Project
Re: Ее
vsichko sum izchel tam, i to otdavna, ama moite buksi sa malko po-razlichni ot Jap. sec. moyata e California spec. i ot suprata sa po-razlichni...LordDigital написа:Stom kato e za punkaria ,ako trebe cha iznesem celia komputar sys basata ot serviza na gryb i cha exportnem naprao kym pdf nestata.
A inache gledal li si primerno tuka:
http://www.toymods.org.au/Repository/index.php
Poneze ne e OBDI kola ,no celata i sistema e OBDII ready (moze a smenis ECU-to sys OBDII kato PlugAndPlay pone na GTE versiata) ,ta preporycvam ti da prochetes ako imas vreme Technical Articles eto tuk:
http://www.autoshop101.com/autoshop15.html
Mezdu drugoto za VSICKI tezi articles za IZKLUCITELNO polezni za vseki koito ima Toyota i izka da razbere tocno kak raboti. Az imam posledniq kurs po Engine Control Systems ot Toyota University - lubezno predostaven ot kolegata Altezov ,samo ne mi e ostanalo vreme da go skaniram vse oste... no i tam e dosta dobre napraveno prosto ne e syvsem updated za nai-poslednite modeli.

toi altezov ghi e pratil diagramite, ta skoro sht pochvam da umuvam na zicite, samo 40broiki ostavat da ustanovya za kude sa...

toku shto poluchih paketa s diagramite i shemite! Mnogo ti blagodarya Altezza!ALTEZZA написа:niama problem, dano ti svarshat rabota. inache az malko sam se poobarkal s dnite, izpratih gi vsastnost v chetvartak na obiad, ta da vidim koga ste pristignat, drasni edin red kat gi imash.
ot taya vecher se vdulbavam v chetene...

- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Zna4i si polu4il PAKETA biggrin.gif , kojto ti e donesyl diagramite?!?punkara написа: toku shto poluchih paketa s diagramite i shemite! Mnogo ti blagodarya Altezza!
ot taya vecher se vdulbavam v chetene...

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
vchera samo za edin chas byaha indentificirani vsichki zici i kabeli, nadpisani i gotovi za zakachane!ALTEZZA написа:dobre be, tez posti nachi sa baia barzichki, kat ne broim sabota i nedelia, za tri dena e pristignalopunkara написа: toku shto poluchih paketa s diagramite i shemite! Mnogo ti blagodarya Altezza!
ot taya vecher se vdulbavam v chetene...![]()
ta ste svarshi li rabota, ili da ti tarsia i drugi shemi?
imam samo edin vupros, molyate da vidish v manual-a na fuel system, ima edno "fuel pump ecu", viz fizicheski tochno kude se namira, i mi go pishi tuk, za da ida da go svalya i nego, da go polzvam na MA61-cata, shtoto shte e po-lesno taka.
mersi mnogo za pomoshtta,
punky

niamah mnogo vreme da se rovia, no pone namerih tazi kartinka, ne e mnogo iasno kade, no pone orientira. ta na men mi izglejda da e zad tapiceriata na bagajnika(do antenata), ot shofiorskata strana, ta pochni ot tam. ako nesto barkam, togava digai zadnata sedalka i tarsi tam. drugo info ste ti traibva li?
- Прикачени файлове
-
- IMG_1025[1].jpg (121.45 KiB) Преглеждано 7258 пъти
->
super, mersi!ALTEZZA написа:niamah mnogo vreme da se rovia, no pone namerih tazi kartinka, ne e mnogo iasno kade, no pone orientira. ta na men mi izglejda da e zad tapiceriata na bagajnika(do antenata), ot shofiorskata strana, ta pochni ot tam. ako nesto barkam, togava digai zadnata sedalka i tarsi tam. drugo info ste ti traibva li?

az tam veche sum burkal i znam tochjno za koya djadja stava vupros...

punky

ami vsichko veche e ot yasno po-yasno, vsichki zici sa ogoleni i nadpisani, taka che problemi nikakvi ne se ochakavt tam. sega chakam seki moment da mi pristigne suedinitelyat ot shtatite, che da razglabyam suprata i da pochvam.ALTEZZA написа:ta Punkar, do kade go dokara s tvoia 2JZ-GE? ste go montirash li na Suprata? drugo info ste ti triabva li?
ama taka kato gledam, mai shte stane sled otpuskata shtot kraya na sedmicata trugvam za BG.
oshte vednuz mnogo ti blagodarya za shemite svurshiha prekrasna rabota, prosto za 1 chas, vseyaka zica si nameri myastoto bez nikakuv problem. sus fuel pump ecu-to ot lexusa, shte upgrade-na sistemata na ma61, koyato ima edin switch vutre v samiyat AFM, koito lipsva pri afm na lexus, taka che nyama nikakvi problemi.
imq kum 15 zici za zakachane, i tova e vsichko.

pozdravi,
punky