diz4eta,ne sym mnogo po forumite,ama imam grija!
stava vupros za corolla 2007.
vidjah,4e v usa corollite sa malko po- barnati ot evropeiskite.
stava vypros za najkvi dopylnitelni /mai/ pragove na vratite i po- dobra re6etka i o6te ne6ta...
iskam gi na moita kola!!!
ako njakoi e najasno za kvo stava vypros i ot kyde da gi pory4am/ako izob6to e vyzmojno/ da pomaga!!!!
problem
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
И аз точно така го разбирам.... Селски дис има един лаф.... Ама като сме дисчета, що не си намериш сам решение на проблеми бе сладур laugh.gif Кво на питаш нас, селтаците тука.... От де да знаем ние тука що е то тфа новата корола и има ли почва у нас..... Пък и какви ще са тия разлики.... те Хамириканцити ще са измислили нещо ново и стархотно ..... Айде шефе, ко решиш да ни светнеш, фани кажи на нас простолюдието що е то и кво стаа laugh.gif
Иначе за 20мин щях ти дам отговор какви са разликите и колко ще ти струват с доставка директно от САЩ, ама нали си велик, те видим как ще се оправиш, О ВЕЛИКОЛЕПНИЙ.....

Иначе за 20мин щях ти дам отговор какви са разликите и колко ще ти струват с доставка директно от САЩ, ама нали си велик, те видим как ще се оправиш, О ВЕЛИКОЛЕПНИЙ.....

kvo se tovari6 ve,Me4oKyX!!!!
ne sym tuk da se ebavam i da obijdam njakigo.
otnosno varnenskite laf4eta,maina, s prijatel4etata taka si ja karame,na diz4eta, i ako ne te kefi OK. za teb specialno,kato si tolkova doka4liv,njama pove4e da go upotrebjavam
prosto mi trjabva malko informacija i-nai lubezno si pitam,dali njakoi e najasno po vyprosa.
a pyk ti ako si re6il da se stiska6 i da ne kazva6 si e tvija rabota
biggrin.gif
ne sym tuk da se ebavam i da obijdam njakigo.
otnosno varnenskite laf4eta,maina, s prijatel4etata taka si ja karame,na diz4eta, i ako ne te kefi OK. za teb specialno,kato si tolkova doka4liv,njama pove4e da go upotrebjavam

prosto mi trjabva malko informacija i-nai lubezno si pitam,dali njakoi e najasno po vyprosa.
a pyk ti ako si re6il da se stiska6 i da ne kazva6 si e tvija rabota
biggrin.gif