Yaris vs Polo vs C3

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 24 Мар 2008 15:37

joney - мога да ти дам един едниствен съвет :
НЕ оставяй жена да си избира кола!!! НИКОГА!! После ще ядеш такова дърво, че свят ще ти се завие..... Не сърдене, не цупене, че колата прави парчета, нещо не и е в ред и кви ли не още лайна, че първоначалното сърдене, че не си и взел каквото иска, ще ти се стори като леко сумтене..... Вземи и нещо истинско, което няма да ти коства милион и два нерва и няма да трябва да се занимаваш с него през 4-5 дни! Като не и харесва първоначално, ще видиш после, че няма да има думи да нахвали колата! По-обратно колело от жените на тоз свят нема братко! Взимай каквото си сигурен и не слушай простотийте кой цвят къв бил и защо така ами не иначе ... laugh.gif За да ти е мирна главата, не слушай много жената! Особено за автомобили или техника tongue.gif

P.S. дес и пепито - вие сте закърмени явно с Тойота, така че горенаписаното не важи за вас :thumbsup:

proscrip

Мнение от proscrip » 24 Мар 2008 15:50

Малееее....
... как да се ожени човек после???????

Аватар
pepa_k

Мнение от pepa_k » 24 Мар 2008 15:59

Me4oKyX написа: P.S. дес и пепито - вие сте закърмени явно с Тойота, така че горенаписаното не важи за вас :thumbsup:
Ей хубаво че го видях т'ва уточнение biggrin.gif Аз съвсем сама си избрах колата е имах малко двоумение между Авенсиса и Королата но в момента в който решихме за нова кола седнах на PC и написах www.toyota.bg Може да си мислете че преувеличавам ама неееее rolleyes.gif

П.С. joney - аз ако бях на твое място досега да съм й теглила една mad.gif сериозно и аз съм жена ама ти си бая търпелив даже не те усещам и да си ядосан. Къде те намери твойта жена
Toyota Corolla 1.6 VVT-i MMT

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 24 Мар 2008 16:10

proscrip написа:Малееее....
... как да се ожени човек после???????
малко офф///
на 8 март бяхме в един ресторант отстрани до ритуалната зала. гледам някви тъкмо се бракували и си правеха снимки в двора...под влиянието на алкохола замалко да сляза да им дам визитки...работя в адвокатска кантора tooth.gif малко черен хумор, ама...почти всички след известно време идват при нас tooth.gif

п.п. верно джонката мноо търпелив laugh.gif

Аватар
RogueT

Мнение от RogueT » 29 Мар 2008 22:31

Ме4о, в кръга на offtopic-a,
Нямаш си и на идея колко съм съгласен с теб :)
Me4oKyX написа:joney - мога да ти дам един едниствен съвет :
НЕ оставяй жена да си избира кола!!! НИКОГА!! После ще ядеш такова дърво, че свят ще ти се завие..... Не сърдене, не цупене, че колата прави парчета, нещо не и е в ред и кви ли не още лайна, че първоначалното сърдене, че не си и взел каквото иска, ще ти се стори като леко сумтене..... Вземи и нещо истинско, което няма да ти коства милион и два нерва и няма да трябва да се занимаваш с него през 4-5 дни! Като не и харесва първоначално, ще видиш после, че няма да има думи да нахвали колата! По-обратно колело от жените на тоз свят нема братко! Взимай каквото си сигурен и не слушай простотийте кой цвят къв бил и защо така ами не иначе ... laugh.gif За да ти е мирна главата, не слушай много жената! Особено за автомобили или техника tongue.gif

P.S. дес и пепито - вие сте закърмени явно с Тойота, така че горенаписаното не важи за вас :thumbsup:
При избора на кола за съпругата ми минах през всички гореупоменати модели, бях заделил 10к и малко за кола, на дневен ред минаха:
Polo, C3 и Yaris.

За Полото - неоправдано висока цена за мен, имал съм VW (Пасат и Голф)и опит знам че имат доста болни места.

C3- на външен вид ми допада, но не мога да се пречупя да си взема нещо толкова пластмасово и френско, пък и държат подозрително ниска остатъчна цена на 2-ра ръка. Може за някой да са хубави коли но за мен, просто не уцелват в "десятката".

В крайна сметка взех Ярис (втората ми Тойота, първата е Авенсис). Колата е 1,3 vvti, 5вр. 2001 год., японска сглобка. Да, вътрешността му е пластмасова но в този клас коли коя не е? Изключтително добра работа на двигателя - една малка осичка, никакви проблеми по ходовата част, истинско удоволствие за шофиране в града. Притеснение ми беше почти несъществуващия багажник, но с местенето на задните седалки проблема до голяма степен е решен, като факт е, че досега не ми се налагало да я товаря толкова, все пак е "женската кола" :) Перфектната градска кола от всички изброени по-горе.

Успех с избора!

Аватар
alexandargv

Мнение от alexandargv » 09 Апр 2008 20:08

ne znam. V smisul znam 4e 100% trqbva da e yaris no dobre si pomisli kakuv da e dvigatelq. Moqt e yaris TS 1,5 105 k.s. Mislih 4e 6te har4i mnogo no naprotiv. Mejdu 100 i 140 km/h razhoda mi ne e pove4e ot 6 max 6.1-2. A kak vurvi!!!!!!! Nqma takava kola prosto.
Toyota Yaris 2008 1.3VVT-i LUNA

Аватар
alexandargv

Мнение от alexandargv » 09 Апр 2008 20:09

eiiii ne vidqh 4e ve4e si vzel kola, no vse pak suvpadat mneniqta:)))
Toyota Yaris 2008 1.3VVT-i LUNA

Аватар
Extravaganza

Мнение от Extravaganza » 09 Апр 2008 22:17

Колега,
да ти кажа за багажника на Яриса...
Изглежда малък, но не е :)
Той има още нива, когато махнеш кората... щом събрах 4 големи сака и 4 плажни 4анти на 4 жени и пътувахме до морето - пътуването беше за 10 дни, направи си извода колко багаж се мъкнеше...
Няма по яка от Яриса в класа си, всичко съм карала от гореспоменатите, ама не стават...
а и още едно допълнение :) - Максимална скорост, която съм развивала е 202, ама аз съм луда, това да не се зачита за нормално :)))
Тойота може да се конкурира само с Мазда и Нисан, нищо друго!

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 09 Апр 2008 22:28

Extravaganza написа: Максимална скорост, която съм развивала е 202
въъъ ярето вдига ли толкоз бре rolleyes.gif

Аватар
Extravaganza

Мнение от Extravaganza » 09 Апр 2008 22:33

е, бях на магистралата преди Варна - там е доста стръмно и можеш добре да се засилиш :)
бяхме 4 души - 3 мъже и аз, а те все доста големи и не им беше тясно, абе як е Яриса :)

ама като наближи 3 години и ще го сменям :) че ми е много бавен

Публикувай отговор