Ме4о, в кръга на offtopic-a,
Нямаш си и на идея колко съм съгласен с теб
Me4oKyX написа:joney - мога да ти дам един едниствен съвет :
НЕ оставяй жена да си избира кола!!! НИКОГА!! После ще ядеш такова дърво, че свят ще ти се завие..... Не сърдене, не цупене, че колата прави парчета, нещо не и е в ред и кви ли не още лайна, че първоначалното сърдене, че не си и взел каквото иска, ще ти се стори като леко сумтене..... Вземи и нещо истинско, което няма да ти коства милион и два нерва и няма да трябва да се занимаваш с него през 4-5 дни! Като не и харесва първоначално, ще видиш после, че няма да има думи да нахвали колата! По-обратно колело от жените на тоз свят нема братко! Взимай каквото си сигурен и не слушай простотийте кой цвят къв бил и защо така ами не иначе ... laugh.gif За да ти е мирна главата, не слушай много жената! Особено за автомобили или техника
P.S. дес и пепито - вие сте закърмени явно с Тойота, така че горенаписаното не важи за вас

При избора на кола за съпругата ми минах през всички гореупоменати модели, бях заделил 10к и малко за кола, на дневен ред минаха:
Polo, C3 и Yaris.
За Полото - неоправдано висока цена за мен, имал съм VW (Пасат и Голф)и опит знам че имат доста болни места.
C3- на външен вид ми допада, но не мога да се пречупя да си взема нещо толкова пластмасово и френско, пък и държат подозрително ниска остатъчна цена на 2-ра ръка. Може за някой да са хубави коли но за мен, просто не уцелват в "десятката".
В крайна сметка взех Ярис (втората ми Тойота, първата е Авенсис). Колата е 1,3 vvti, 5вр. 2001 год., японска сглобка. Да, вътрешността му е пластмасова но в този клас коли коя не е? Изключтително добра работа на двигателя - една малка осичка, никакви проблеми по ходовата част, истинско удоволствие за шофиране в града. Притеснение ми беше почти несъществуващия багажник, но с местенето на задните седалки проблема до голяма степен е решен, като факт е, че досега не ми се налагало да я товаря толкова, все пак е "женската кола"

Перфектната градска кола от всички изброени по-горе.
Успех с избора!