Въпрос за 4A-FE Бие ли клапани
Въпрос за 4A-FE Бие ли клапани
Здравейте имам селика модел т180 1.6 90 година производство с въпросния двигател колата е купена скоро и е почти обслужена остава ми да сложа само ангренажния ремък който съм купил само че не съм взел още ролка та чудя се дали е необходимо да сменям и нея ако е в добро състояние. Същината на въпроса ми е дали да рискувам този двигател бие ли клапани.
Re: Въпрос за 4A-FE Бие ли клапани
Demek dali muse nastroivat klapanite zahtoto i az ot tova se interesuvam
Според мен не е нужно но все пак не съм компетентен по въпроса.
Питам за ролката поради финансови причини за момента нямам възможност да я взема но май ще изчакам малко и ще сменя и нея.
Колкото до самия двигател феновете на този мотор могат ли да споделят какъв им е разходът на гориво градско и извънградско.
мен ми дава страхотните 6.5 7 извънградско при икономично каране и невъзможните 15/100 градско каране при периодични настъпвания.
вдигателя тегли селика t180
споделете какви са вашите разходи че се чудя да не би нещо колата ми да не е наред.
Питам за ролката поради финансови причини за момента нямам възможност да я взема но май ще изчакам малко и ще сменя и нея.
Колкото до самия двигател феновете на този мотор могат ли да споделят какъв им е разходът на гориво градско и извънградско.
мен ми дава страхотните 6.5 7 извънградско при икономично каране и невъзможните 15/100 градско каране при периодични настъпвания.
вдигателя тегли селика t180
споделете какви са вашите разходи че се чудя да не би нещо колата ми да не е наред.
bad_dog написа:
Горното го има в http://toyotabg.eu/viewtopic.php?p=55710#55710
и може спокойно да си прочетеш цялата тема.

За многото горене на градско, има значение донякъде и дали си сменял свещите и кабелите за тях. Добре е да се проверят.