кола?

ISKAM_TOYOTA

кола?

Мнение от ISKAM_TOYOTA » 07 Апр 2008 10:28

http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu= ... f1=details
гледам от няколко дни тази кола какво ще кажете за нея някой случайно да и е бил предишния собственик притеснява ме само газовата уредба може ли да я е прецакала дали масло ще се лее или?????? unsure.gif
питам се защото сегашната ми кола е пълна скръб

diver

Re: кола?

Мнение от diver » 07 Апр 2008 14:50

ISKAM_TOYOTA написа:http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu= ... f1=details
гледам от няколко дни тази кола какво ще кажете за нея някой случайно да и е бил предишния собственик притеснява ме само газовата уредба може ли да я е прецакала дали масло ще се лее или?????? unsure.gif
питам се защото сегашната ми кола е пълна скръб
Брях, тва любимото ми голфче ;) Лично аз съм скептично настроен към Кюстендилския регион, по отношение на колите, ма требе да се види. Може да си е арна колицата....
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

ISKAM_TOYOTA

кола

Мнение от ISKAM_TOYOTA » 07 Апр 2008 16:15

благодаря някой друг

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Re: кола

Мнение от LEXUS » 08 Апр 2008 23:57

ISKAM_TOYOTA написа:благодаря някой друг
Ти малко като в народното събрание се изказваш :director: ,ами само като я погледнеш така с тая лента на предния прозорец,затъмнени стъкла и рязан капак не ти ли става ясно какъв състезател я е карал тая кола и дали я е пазил?! :scratch:Като капак на всичко е карана на газ.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Аватар
sluchaen_fen
Обратна връзка:

Мнение от sluchaen_fen » 09 Апр 2008 00:05

Нямам мнение по темата, защото кола се пробва и диагностицира, а не се купува по снимка.
В този форум се усеща свобода.
В друг автомобилен форум веднага биха започнали "наточена", "лачена", "бързай, за да не я купи някой друг" и т.н.
Честно е да се подскаже "внимавай, колата може да е уморена".
Дано всички да имат късмет с колите. Тогава ще ги купуваме от снимка, без да ги пробваме. :thumbsup:

Аватар
Petar

Мнение от Petar » 09 Апр 2008 10:54

4e nali e toyota -iaka , zdrava "karuca"-htom ti haresa vzimai

stefanb

Мнение от stefanb » 09 Апр 2008 11:20

Абе един подобаваш мърльо може да съсипе и Джип... Без да си я видял изпитал и пробвал не купувай... Така по снимка аз купих една еинсвена кола - преди 4 години един опел караван астра Г на 7000 км, каран като рент-а кар в Бавария точно месец и половина преди да го настигне камион и много нежно да го подпре отзад, по поръчка само с ъгъла на кабината си, така че да му смели вратата но без да закачи колонка или покрив само вратата отзад и бронята беше смляна. Е, отпред го беше набил в теглича на движещия се отпред. Пак на снимката предния удар не личеше. Та, за 2500 лв го направихме тук, вкл. нов радиатор воден и на климата....
Но го купих от Ханс, началника на гаража на компанията за рент-а-кар АВИС, който ми даде всичко за нея (нищо че в гаража имат над 100 същия модел), три ключа, дискове с навигация, нови неслагани зимни гуми, абе каквото се сетиш, а не от бай Пенчо кюстендлския джамбазин, дето ще те купи и продаде за 5 лв. горница и ще те лъже като циганин...
И го взехме за 9500 евро като после като го докарахме му пратих документите и той ми взе оттам и ми изпрати по сметката 12% ДДС.... Нели разбираш за какво говорим... За европейски начин на работа, дори да си 100% сигурен, че тоя клиент няма да дойде другия месец да си купи пак кола....

Аватар
marsch

Мнение от marsch » 09 Апр 2008 20:24

аз пък харесах една превия от МОБИЛЕ.БГ и специално ходих до София да я видя. Още от далече с моя мъж решихме "тази ще е" . Те не са много у нас превиите. На външен вид - кукла , от вътре супер запазена . И му викаме на продавача - ще я взимаме , ама искаме да я видим на стенд , а и диагностика на двигателя ако може. Оня ни отказа категорично , не давал колата да излезе от салона без да се плати. И щото прозвуча много кофти се оправда, че можело някой да го жулне по пътя , и кой щял да плаща. ЕМИ ДА СИ Я КАРА ТОГАВА. Кола без да погледна от близо не взимам !!! Не че имаш 100% гаранция , все пак става въпрос за кола 2-ра ръка , но все пак да си имаш представа какво купуваш!!!

Аватар
kristian

Мнение от kristian » 09 Апр 2008 21:35

marsch написа:............. Оня ни отказа категорично , не давал колата да излезе от салона без да се плати. ..............
А така!!!!Гадни такива купувачи!Нема лабаво! mad.gif

П.С. Бахти чукана! wacko.gif
http://www.vbox7.com/play:124bedab
TOYOTA PICNIC 3S-FE
"TOYOTA" 807

diver

Мнение от diver » 10 Апр 2008 17:26

marsch написа:............. Оня ни отказа категорично , не давал колата да излезе от салона без да се плати. ..............
Тия са ми любимите търговци...
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Публикувай отговор