Ами значи колата е перфектна като за мен...Колкото и да я е тормозил тоя пич е малко вероятно все пак на фона на тези хвалби да и е видял сметката сериозно защото въпреки тия неща си я върти с 200 на магистралата и колата не мрънчи на настъпване. 100% ще имаме проблеми с компресията заради сегментите и ще се оправдае с тях, но карай пък каквото стане. Все ще я подкараме машинката...Все пак като дойде обичта към една количка нищо не може да ме спре... Що се отнася до GSi в нашия град има само 2 c20xe-та които могат да вземат вървяща сток селика...другите са морги до една и ги знам по някаква случайност...

Ще се правят клипчета за ганвра с опел сектантите тук и по онлайн света...
Целта не е турбо...Просто отвън ще е много лачена и ще се използва един умисъл на една рахлопана тиква-моята-за придобиване на цвят (тайна).
Джантички, оглеждам се за пружини и амортисьори с мъничко надоле, около 20 мм най-много че както съм свикнал ще я обърна
Търси се и някой който вдява от генерации да помогне, имам много тапицер...
Турбина няма да има по простата причина че гоним максимум атмосферно дишане...просто на празната тиква и е хрумнало че иска да се гони с леко доработен c20let на предно без да му има атмосферите...
Като начало ще стегнем матора и ще го видим дали ще откара една седмица и ще замериме какво му е останало. после мисля че е ясно какво следва...освен съвсем друга електроника,много настройки и смяна на железа...и планираното променяне отвънка, което да свали малко килограмчета...Както и да е тази темичка ми е за ремонта първоначално,защото майсторите нещат да настройват и работят по чупена кола и ревът...
Цигании мразя, лъскави лентички и сини диоди ни вървят при мене... те са да лъжат малките дечица и тия с народните коли...
Дайте още идеи че за две корабчета немам парички а имам предчувствието кат ме видят че гледам неща типични за хлОПЕЛ а на за японка че ще ме прецакат много брутално,а не искам...Колата не ми е в района и да попаднем на сервиз не знам кво ще изсмучат след всичко дето съм нагледал...а в официалния представител...ами вече съм изпуснал срока за записване...