Днес си взех летни гуми SAVA намерих ги на много добра цена-80лв бройката-та въпроса ми е някой карал ли е с такива гуми? Какво да очаквам?
Мнение за летни гуми
Мнение за летни гуми
Колеги то малко ми е късно за въпроса но както и да е
Днес си взех летни гуми SAVA намерих ги на много добра цена-80лв бройката-та въпроса ми е някой карал ли е с такива гуми? Какво да очаквам?
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
Re: Мнение за летни гуми
Защо не питаш преди да ги вземеш?Не очаквай нещо хубаво!v1977 написа:![]()
Какво да очаквам?
- LEXUS
- Благодарил/а: 13 пъти
- Получена благодарност: 13 пъти
На королата преди много години като ни я внесоха от Германия, освен с летните Kleber дойде и с 4 зимни Sava,това,което помня от тях че,че имаха доста сериозен висок грайфер,но и бяха много шумни,според мен не са лоши гуми,словенски гуми ,в заводите на Good Year ги правят,смятам,че не е лош избор,за каква кола става дума?
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
Re: Мнение за летни гуми
С тези SAVA не съм карал.v1977 написа:Колеги то малко ми е късно за въпроса но както и да е![]()
Сложи си YOKOHAMA и ще знаеш, че лепнеш на пътя. Аз съм с такива.
Toyota Carina E Wagon, GLI,4AFE,1.6,(99 Hp),1996
Toyota Avensis Wagon III,2ZR-FAE,1.8 (147 Hp), 2009
Toyota Sequoia Platinum 2014
Благословен да бъде този, който няма какво да каже и въпреки това мълчи!
Toyota Avensis Wagon III,2ZR-FAE,1.8 (147 Hp), 2009
Toyota Sequoia Platinum 2014
Благословен да бъде този, който няма какво да каже и въпреки това мълчи!
Имах един старлет със зимна сава. На външен вид перфектен. По ДОТ нямаше 2 години. Не мога да се сетя за по-шумна гума. По завой свирят зверски. За държане и дума не може да става. Ходих с тях до родопите докат нямаше коли газ с вратите напред...по едно време пред мен една фиестичка си кара и не мърда, аз си свиря и се пързалям....Подарих ги на гумаджията на входа на София....

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- Aleksandar
- Toyota_Devil
и аз имах "sava" при това всесезонни и като изключим свиренето на нагорещен асвалт съм доволен, не е имало проблеми с тях като изкючим случаи, в които съм карал на лед, но там не знам каква гума, освен ако не е със шипове ще помогне.
Държа да отбележа обаче, че колата не е карана спортно или кой знае колко бързо ( то както и да го погледнеш това 1.3 беше всичко но не и спортно ) , но като цяло от гумите съм доста доволен... макар че на по-сериозна мощност сигурно бих се замислил за точно такива гуми

Държа да отбележа обаче, че колата не е карана спортно или кой знае колко бързо ( то както и да го погледнеш това 1.3 беше всичко но не и спортно ) , но като цяло от гумите съм доста доволен... макар че на по-сериозна мощност сигурно бих се замислил за точно такива гуми
1992 Toyota Corolla E10 1.3 12V (75hp)
2004 Skoda Octavia 1.9 TDI (90hp)
2004 Skoda Octavia 1.9 TDI (90hp)
Евтино хубаво - няма. Хубавите неща са скъпички. Всяко евтино е компромис, който понякога сме принудени да правим.
Според мен нова гума под 100 лв. е компромис. Моята Тойота е взех със зимни Корморан на 2 сезона - на завой свирят и преплъзват, на старт пак преплъзват - погледнах в нета за цената - ами кво да очаквам от гума за 65 лв.
Според мен нова гума под 100 лв. е компромис. Моята Тойота е взех със зимни Корморан на 2 сезона - на завой свирят и преплъзват, на старт пак преплъзват - погледнах в нета за цената - ами кво да очаквам от гума за 65 лв.
Mandata написа:Евтино хубаво - няма. Хубавите неща са скъпички. Всяко евтино е компромис, който понякога сме принудени да правим.
ами тоя пост покрива 100% сава.....не знам кой как и ква сава е карал и колко е доволен. Лично мнение - сава - не!
П.П. 100лв за гума даже ми малее. Верно има нелоши японски за къде 150 кинта парчето но истинските гуми са си по над 300 кинта парчето и цената им не пада....

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Е-е-е-е-е де! Ти да не репетираш за служител на ТМ ауто/Карком? biggrin.gifdiver написа:............... но истинските гуми са си по над 300 кинта парчето и цената им не пада....
Вярно че ако са по-големи от 16-ки скачат към тия цени,ама 13,14 че и 15-ки можеш да си намериш читави гуми за 120-150лв.