нещо такова беше, само че друг цвят http://nathanpitman.com/images/168.jpg
MR2
-
Scott
- Получена благодарност: 1 път
Re: MR2
desSs, този модел не се произвежда от миналата година, тъй че само 'на старо'. Последния модел (ZZW30) e с 1.8VVTi двигател, 136кс. Цените варират, предполагам има и внесени от Щатите екземпляри:desSs написа:вчера видях една варненска тойота, отзад пишеше MR2...сякаш тъкмо беше излязла от магазина, останаха ми очите. имате ли представа какви пари е, чисто нова, или 2-3-годишна. двигател, коне..ей такива ми ти работи.
Click
Click
Click
- LordDigital
- СупраДжия
точно такава кола искам. живот и здраве след королката, ако имам пари, ще си взема такава
колкото по-скоро, толкова по-добре:))))))) влюбен съм в тази кола, харесва ми отвсякъде. лошото е, че дори не съм я оглеждал за по-дълго отблизо, не съм се возил или карал такава. само съм чел. ще съм благодарен, ако някой колега от форума има такава и на някоя среща ме повози и разкаже малко повече за впечатленията си. аз иначе познавам колата само от написани факти, видеота и статии. а ако някой дава такава кола под наем би било най-добре, за да видя за какво става въпрос наистина 
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
ми точно тая, която спря вчера до мен на Чаталджа се продава, обаждаш се уж като евентуален купувач, и правиш едно-две кръгчетаnewmiro написа:точно такава кола искам. живот и здраве след королката, ако имам пари, ще си взема такаваколкото по-скоро, толкова по-добре:))))))) влюбен съм в тази кола, харесва ми отвсякъде. лошото е, че дори не съм я оглеждал за по-дълго отблизо, не съм се возил или карал такава. само съм чел. ще съм благодарен, ако някой колега от форума има такава и на някоя среща ме повози и разкаже малко повече за впечатленията си. аз иначе познавам колата само от написани факти, видеота и статии. а ако някой дава такава кола под наем би било най-добре, за да видя за какво става въпрос наистина
tova e unikalna kola osobeno MR-S modifikaciqta koqto e sus zna4itelno po-dobri harakteristiki no povqrvaite kakvato i MR da se vzeme, sujalenie nqma
http://youtube.com/watch?v=4Npq2BpTBaw&feature=related
Караите колите си с разум!?!Но не бавно
MR2 AW11 1.6 4A-GE twin camp
MR2 AW11 1.6 4A-GE twin camp
MR2 Spider i MR-S sa edna i sashta kola, prosto v Japan se kazva MR-S. az ne mislia che tiahnia model se razilchava s neshto(ili pone az ne sam chuval za neshto takova).
tova koeto men me radva poveche e hardtop versiata, koiato ako ne se laja se e prodavala samo v Japan(za Evropa ne znam, tuk sas sigurnost ia naima, osven ako ne si vkarash ot niakade pokriva).

tova koeto men me radva poveche e hardtop versiata, koiato ako ne se laja se e prodavala samo v Japan(za Evropa ne znam, tuk sas sigurnost ia naima, osven ako ne si vkarash ot niakade pokriva).