hodova 4ast
-
hodova 4ast
Zdr. Kolegi,
molq za vashite mneniq po sledniq problem:
Pri karane na Avensisa mi po neraven teren i dupki se chuva tropane ot zadna dqsna strana. Hodih da i proverqt amortisiorite, no kazaha che sa ok i sega se 4udq ot kakvo bi moglo da e. Vie kakvo mislite?
molq za vashite mneniq po sledniq problem:
Pri karane na Avensisa mi po neraven teren i dupki se chuva tropane ot zadna dqsna strana. Hodih da i proverqt amortisiorite, no kazaha che sa ok i sega se 4udq ot kakvo bi moglo da e. Vie kakvo mislite?
-
-
Заден тампон
какво стана реши ли твоя проблем? Имам същото потропване и се интересувам от къде да купя текива тампони и на каква цена са.
-
Още не съм сменял нищо, защото като ходих да й сменят ангр. р-к ги накарах да ми видят и ходовата част, но ми казаха, че не може със сигурност да ми кажат има ли проблем и какъв е.
А да сменям на посоки не си струва...
Другата седмица съм я записал за ТМ ауто за диагностика и се надявам да се разбере със сигурност какво е: тампон, биалетка, амортисьор или нищо, дано да е последното
.
Ще пиша пак.
А да сменям на посоки не си струва...
Другата седмица съм я записал за ТМ ауто за диагностика и се надявам да се разбере със сигурност какво е: тампон, биалетка, амортисьор или нищо, дано да е последното

Ще пиша пак.
-
-