Колеги доиде време да сменям масло на королката ми-99год.
Пред голяма дилема съм какво масло да и сложа,в момента съм със МОБИЛ 10W40.Препоръчаха ми MOTUL, но не мога да го открия по магазините!Вие със какво масло карате?
С каква марка двигателно масло работят в ТМ-ауто?
- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
Тази Корола не е капризна към маслото. Мобил1 е добър избор. Защо да сменяш марката на маслото?
Моята Корола 1.3 (148 500 км) е същата година, но е на пълна синтетика. Докато е моя собственост, ще я карам само с пълна синтетика. При 10 000 км годишен пробег, едва ли ще прехвърля 200 000 км общ пробег, за да минавам някога на полусинтетика.
Както многократно съм споменавал, в днешно време няма тайни за химическата формула на маслото. Разликите в добавките не са съществени за този мотор.
Продължавай с Мобил1.
Има разлика между Мобил и Мобил1.
Моята Корола 1.3 (148 500 км) е същата година, но е на пълна синтетика. Докато е моя собственост, ще я карам само с пълна синтетика. При 10 000 км годишен пробег, едва ли ще прехвърля 200 000 км общ пробег, за да минавам някога на полусинтетика.
Както многократно съм споменавал, в днешно време няма тайни за химическата формула на маслото. Разликите в добавките не са съществени за този мотор.
Продължавай с Мобил1.
Има разлика между Мобил и Мобил1.
-
- Получена благодарност: 1 път
да това е маслотоv1977 написа:Пълната синтетика нее ли много тънко не го ли яде? Мога да пробвам с MOBIL1 5W40-това ли беше пълна синтетика?

линк към официалия представител http://www.omnicar.bg/
направо от там отиди да си вземеш...
- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
- alex_varna
- Благодарил/а: 1 път