Въпросът е, че на 19-ти, някои от хората, които бяха сигурни (вкл. и аз) най-вероятно няма да могат...Nedkow написа:През май мога на 9-10 или на 23-24 ако никой няма да ходи на 19.04.08 закрийте тази тема и си ходете 5-6човека и ли са мо Румен на 1-6.05
Клубна Среща на 19-ти Април 2008 г.
Анкетата е тук: http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?t=6628
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!
-
ами да, май 3ма човека сме останали, повечето се преместихме за май месец.
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

хаха, национална при товаNedkow написа:А в краен случай може двамата да пием по едно кафе в Шумен за да сме първите направили среща в този форумnewmiro написа:ами да, май 3ма човека сме останали, повечето се преместихме за май месец.

доколкото се разбрахме по другите теми сме 6ма човека за 19ти. разбира се, същите хора не им пречи да отидем и на 3-6 май също.
newmiro
desSs
Nedkow
jane_nik27
Vesko
Georgimitrovich
Моля, да потвърдят тези, които ще се срещаме и ще ходим около пловдив и неделя на пистата.
по вероятно е да се ходи на пистата на 19-20 отколкото 3-6 май, защото пича каза че тогава може да отсъства, а без неговото присъствие пистата е затворена. малко хора сме да си я резервираме за цял ден, но можело ако има мероприятие да се включим и ние. значи пак чакаме края на тази седмица, за да видим ще има ли нещо тогава и ще е отворена ли пистата, цени, подробности и други

-
-
Biax s cujda kola kogato 1 sladur me izperdasi i zaradi kolata se gipsirax , i dalgo vreme ne biax karala i sega go davam leeko, bavnoo i v niakoi momenti iznerviasto za ostanalite kolegi soferi laugh.gif e niakoi den moje i da se vkluca pak v otbora na barzi i iarostni laugh.gifdesSs написа:ахахха що така бе мацка laugh.gifjane_nik27 написа:аz edvam karam na ravno i pravo biggrin.gif
разбира се всичко ще се конкретизира. идеята засега е да се срещнем събота, хапване пииване. неделя евентуално да си запазим пистата, ако се съберем хора. може и петък да се пътува, но не знам дали ще се получи.Mandata написа:за 19 и 20 Април, около Пловдив - ще се включа и аз, но ако може като наближи да конкретизирате нещата