Колеги дайте некакви идеи какво се мокри? Когато вали продължително или когато отида на автомивка и след това двигателчето прекъсва докато не загрее добре(натискам педала а пък тя се чуди какво да прави след 3-4000 оборота изведнъж идва мощтността- това е докаго загрее и се оправя след това, но си е дразнещо...) Става дума за МР2-ка(атмосферка)....
водата явно влиза през тези отвори:

под левият отвор се намира възушният филтър, а под десният е генератора....
Между-другото да попитам някой знае ли може ли да сваля генератора без да свалям полуоската отдолу...? много кофти са го сложили тези япончета- отгоре няма шанс да го извадя ако не махна всмукателните тръби, а отдолу има малко място но ми се струва че полуоската ще пречи, ако някой знае кой е по лесният варианр ще ме улесни много...

по рано бях писал във форума за проблема си с генератора- като я форсирам малко повечко- 6-7000 оборота и започва да "свири" нещо отзад и съм "набедил" некой от лагерите на генератора... тъй като и водата се стича точно на него и може би се е износил некой от тях... нз какви са лагерите и дали го продават отделно и ако не горе-долу каква сума трябва да си подготвя за един генератор?