iskam po qk motor
iskam po qk motor
zdr imam toyota corolla 1984 he4bek 5 ru4na skorostna 1.3 12 valve 2E EE80 i da si kaja pravo mnogo mi se iska da i buhna vutre edin hubav burz motor razbira se kakvoto moje da si pozvoli zna4i o4akvam konkretni predlojeniq i da vidq kakvo da tursq a puk ako ima merakliq moje da si pogovorim toq da q napravi.
-
- Обратна връзка:
ako ne iskash da e turbo nai lesnia dvigatel e 5e-fe ili 5e-fhe (po dobar) (110-115 konia)
ako iskash da si poigraesh s turbo (i imashnujnite pari) 4e-fte e dobar (135 konia ot fabrikata, no s po goliamo turbo 200+) ili 5e-fhe + dopalnitelno turbinirane (lesno se pravi do kam 225-250 konia)
ako iskash da si poigraesh s turbo (i imashnujnite pari) 4e-fte e dobar (135 konia ot fabrikata, no s po goliamo turbo 200+) ili 5e-fhe + dopalnitelno turbinirane (lesno se pravi do kam 225-250 konia)
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)
-
- Обратна връзка:
tamponite i skorostite pri semeistvoto E dvigateli sa ednakvi no moje da ima tuk tam ot malki moficikacii no ponachalo bih kazal - NE
skorostite sushto bi triabvalo da stanat i na novia dvigatel. samo mahovika moje da e malko po-razlichen no moje i da e sushtia zashtoto na 3e i 5e sa sushtite
1.5L e matora. Aide malko google. ruchkai tam
ima kamari s informacia po toz dvigatel. Az ti dadoh nasokata, pochvai research-a sega 
p.s. konete nikoga ne sa dostatachno
skorostite sushto bi triabvalo da stanat i na novia dvigatel. samo mahovika moje da e malko po-razlichen no moje i da e sushtia zashtoto na 3e i 5e sa sushtite
1.5L e matora. Aide malko google. ruchkai tam

p.s. konete nikoga ne sa dostatachno
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Za6to li mi zvu4i kato fraza na narkoman? laugh.gifugabuga написа:p.s. konete nikoga ne sa dostatachno

Pokaji malko video ot Tercel-a, 4e mi e zajadnqlo!
Samo da mu 4uq glaseca iskam, a ako ima i nqkakuv action o6te po-dobre! biggrin.gif
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
-
- Обратна връзка:
Re: iskam po qk motor
dakata написа:zdr imam toyota corolla 1984 he4bek 5 ru4na skorostna 1.3 12 valve 2E EE80 i da si kaja pravo mnogo mi se iska da i buhna vutre edin hubav burz motor razbira se kakvoto moje da si pozvoli zna4i o4akvam konkretni predlojeniq i da vidq kakvo da tursq a puk ako ima merakliq moje da si pogovorim toq da q napravi.
Аз също си търся мотор.Колега, ако окачиш нещо, свиркай.Само че, желанието ми е за по-мощничък

korolla-konspekt
Speeddaemon 1 написа:dakata написа:zdr imam toyota corolla 1984 he4bek 5 ru4na skorostna 1.3 12 valve 2E EE80 i da si kaja pravo mnogo mi se iska da i buhna vutre edin hubav burz motor razbira se kakvoto moje da si pozvoli zna4i o4akvam konkretni predlojeniq i da vidq kakvo da tursq a puk ako ima merakliq moje da si pogovorim toq da q napravi.
Аз също си търся мотор.Колега, ако окачиш нещо, свиркай.Само че, желанието ми е за по-мощничък
слагай те 2jz-gte като искаш по мошничък ,но как ще го вкараш у коша не знам

-
- Обратна връзка:
belchilov написа:Speeddaemon 1 написа:dakata написа:zdr imam toyota corolla 1984 he4bek 5 ru4na skorostna 1.3 12 valve 2E EE80 i da si kaja pravo mnogo mi se iska da i buhna vutre edin hubav burz motor razbira se kakvoto moje da si pozvoli zna4i o4akvam konkretni predlojeniq i da vidq kakvo da tursq a puk ako ima merakliq moje da si pogovorim toq da q napravi.
слагай те 2jz-gte като искаш по мошничък ,но как ще го вкараш у коша не знам
Драсни повече де

korolla-konspekt