Ден първи - Тренировки
От Тойота феновете от форума пристигнах първи в Индианаполис, тъй като тръгнахме в 5 сутринта (искахме да гледаме първата тренировка която беше от 11 до 12). За съжаления бях в кола със трима Ферари фенове, преживяване което би подложило на изпитание търпението на който и да фен на друг отбор, и направо е мъчение за Тойота фен като мен. То бива, бива ама това на нищо не прилича. Ферари феновете са чудни представители на флората и според много учени са липсващото звено между пън и дръвник. Доказано е, че не поемат никакви присадки, ишлемосвания и въобще за тях няма спасение. Тъй като са ми скъпи приятели, аз не им се сърдя, човек не си избира сам място в екосистемата. След като седнахме на трибуните аз тактично се измъкнах от Ферари обкръжението си и седнах срещу бокса на Тойота и гордо развявах флага 200х140см сам в трибуна за 300 души (тежка е съдбата на Тойота фена в Индианаполис). И сам фенът е фен.

След време се появи една дебела японка с шапка и японско знаме и долу горе това бяха феновете на Тойота. След като никой от бокса на нашия тим не ми обърна внимание след 30 минутно размахване, аз се присъединих към моите скъпи приятели, привърженици на “другия” червен отбор. Започнаха да излизат болидите и започнаха и овациите. Ферари, Макларън и Уилиямс бяха сред най популярните. Излезе Тойота и аз се разкрещях, размахах знамето и никой не се присъедини към моя изблик на радост. Около 500 човека се обърнаха да видят чий е този глас в пустиня. За щастие аз не съм от притеснителните и долу горе се превърнах в атракция от жалко естество. Тойота се представи сравнително добре на около 8-мо и 10-то място в първата тренировка за деня, като най бързи бяха двата Макларъна следвани от двете Ферарита. Тренировката свърши и аз с нетърпение чаках Алтезов да се присъедини към мен за втората тренировка.
Щом сме двама, страшно няма казва една древна народна мъдрост.

. Двамата с Алтезов (и V35GTR който беше със смесени чувства, подкрепяйки тайно Рено) се настанихме пред бокса на Тойота, където вече имаше доста повече привъженици на любимия тим (някъде към 10) и аз започнах да развявам пак, посявайки надежда в сърцата на бокс-персонала и другите осем хард-кор фена. Излязоха болидите, разфучаха се и с Алтезов с притръпнали сърца чакахме да видим задаващата се кола на Ралф Шумахер. Видяхме го да се задава от завоя, тъкмо преди правата колата се подхлъзна, завъртя се и се удари със страшна сила в бетонната стена, и се сурна към 300м и спря точно пред нас. Не мога да ви опиша какво изпитахме със Алтезата. Ралф обаче излезе жив и здрав за радост на тълпата, колата обаче беше доста потрошена както си личи от снимките. Веднага спряха тренировките за да почистят пистата.

С Алтезата посърнахме като препикано мушкато, дори V35GTR беше съпричастен. Забележете обаче ехидните и злобни ферари фенове, как се смеят на нещастието ни. Мамка им.

. Суматоха настана в бокса (обаче организирана суматоха). Закараха разбитата кола в боскса и от някъде докараха и тест колата на Зонта който се беше завъртял на друг завой и беше ударил и той леко колата. Никой обаче не беше видял Зонта защото всички бяха вперили очи в Ралф.

С посърнали лица гледахме как колите на другите свистят покрай нас. Аз не спрях да развявам знамето, знаейки че поне колата на Трули е ок. Някакъв идиот ми предложи 20$ за знамето щото тойотите били много зле и отнесе доста поздрави на майка си и други близки роднини. За 30 минути механиците оправиха по малко разбитата тойота и Трули и Ралф излязоха пак и ги разбиха. Трули свърши осми за деня за радост на десетте фена. След като се прибраха един пич каза че сме били най-истинските фенове след като сме продължили да крещим (главно аз) дори когато и трите болида бяха на части в бокса. С Алтезата му казахме че дори и с Короли да излязат в неделя, пак за тях ще викаме. Само искам да ви дам пример за по-горно написаното за Ферари феновете. Алтезата и V35GTR се опитаха да обяснят на една фенка на Ферари, че има и други отбори, и други гледни точки. На тази снимка те и обясняват като хора:

Само след 2-3 минути дори V35GTR се отказва и я оставя да се пържи в ада (образно казано), а V35GTR е най-упорития и твърдоглав човек който познавам. Няма спасение за тези хора.

Ден втори - Квалификации
С триста зора успяхме да убедим Ферари феновете и брат ми (Бар-Хонда фен) да седнем пак на трибуните пред бокса на Тойота, ужким там тарапаната ще е по-малка (намиг, намиг).). Доста повече хора имаше на пистата, дали защото бешесъбота или защото беше време за официалните квалификации. Седнахме, зачесахме хайникенчетата които предвидливо си бяхме донесли и аз започнах да развявам байряка. С Алтезата и Лорда бяхме с едни и същи фланелки на тойота и държа да отбележа че изглеждахме съвсем професионално, без да изглеждаме натруфени с тойота аксесоари.

Първа излезе тест колата на тойота карана от Зонта, който ще кара в Неделя вместо Ралф. Бурните ни овации събудиха още няколко тойота фенове. Започнаха да излизат и други коли, имаше и овации и освирквания и бира без скара. Излезе Трули посрещнат достойно от нас, постави най-доброто време до момента и ние полудяхме (главно аз). Всяко следващо време беше по лошо от неговото и екстаза беше пълен. Крещяхме и викахме (главно аз) и имам мазол от развяване на знамето. Когато даже М. Шумахер се представи по зле от Трули бяхме на седмото небе (главно аз и Алтезата), Лорда беше вперил поглед в бокса и се опитваше да разбере какво човъркат по колите там, тцъкайки с език неразбиращо. Ето го и Трули:

След края на квалификациите от бокса най накрая ни забелязаха с това голямо тойотско знаме (единственото на трибуните) и започнаха да ни махат и подкачат. И ние махахме и подскачахме и крещяхме, абе голямо махане падна. Само искам да обележите готината тойота мацка коятоза белязахме в бокса. Ето я и отпред и отзад.

И така Трули стартира от първа позиция в неделя. На излизане бяхме голяма атракция (главно аз), скандирайки “Тойота” и поздравявайки всеки срещнат тойота фен или японец (пак главно аз). Ето една интернационална тълпа която организирахме:

Глас не ми остана от викане и ръце не ми останаха от размахване, но нали е за Тойота - ВИНАГИ

Ето ни и с брат ми, той за Хонда аз за Тойота, той за ЦСКА аз за Левски...абе да не сте ни в къщата.

Дано утре Тойота пак да са първи. Очаквайте включване...