За чистотата на колите ни !
Дааа - колата си я мия веднъж на годината или на две - кат ми е кеф, последния път толкоз кал свалих от нея, че в нея закъса една мадама пред цеха с неква фиеста.
ПП - мия си я сам - щото миенето има смисъл само ако се обере калта и помията от обръщанията по подкалници и други ниши - които винаги си стоят след автомивка
ПП - мия си я сам - щото миенето има смисъл само ако се обере калта и помията от обръщанията по подкалници и други ниши - които винаги си стоят след автомивка
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Да тя лизингова... ! Огледалце огледалце я кажи....много търкане иска обаче
Пак да кажа за заинтересувалите се :http://bg.percenta.com/ почетете има смисъл

Extravaganza май ти се интересуваше повече за пастирането ,това не е пастиране ,но ми се струва доста добро ! Ако имаш въпроси питай !
Ако спазвате тези препоръки, нанопокритието ще Ви служи дълго време:
* Джанти: до 2 години
* Пластмаса: до 2 години
* Гладък камък 2 - 5 години
* Стъкло & керамика: до 2 години
* Нано мулти пяна: 6 до 10 месеца
* Дърво & камък: порест камък 5 - 10 години
* Хромова и неръждаема стомана: до 2 години
* Бетонови и каменни подове: 15 години или повече
* Фасадни прозорци: 2 - 3 години (в зависимост от атмосферните условия)
* Текстил & кожа: около 15 пранета до 40°C (пране с препарати без тензиди)
* Aвтомобилни лакови бои: до 2 години (в зависимост от атмосферните условия)
*
Автомобилно стъкло: около 20.000 до 30.000 km (в зависимост от атмосферните условия) или до 2 години
Ако спазвате тези препоръки, нанопокритието ще Ви служи дълго време:
* Джанти: до 2 години
* Пластмаса: до 2 години
* Гладък камък 2 - 5 години
* Стъкло & керамика: до 2 години
* Нано мулти пяна: 6 до 10 месеца
* Дърво & камък: порест камък 5 - 10 години
* Хромова и неръждаема стомана: до 2 години
* Бетонови и каменни подове: 15 години или повече
* Фасадни прозорци: 2 - 3 години (в зависимост от атмосферните условия)
* Текстил & кожа: около 15 пранета до 40°C (пране с препарати без тензиди)
* Aвтомобилни лакови бои: до 2 години (в зависимост от атмосферните условия)
*
Автомобилно стъкло: около 20.000 до 30.000 km (в зависимост от атмосферните условия) или до 2 години
Аз вчера как си е*** колата. Излизаме с приятели да дрифтим и хубаво, ама на един завяой супер много пясък и пепел и т.н. и аз с отворен прозорец
оле ужас. Колата стана цвят пепеляв, а за вътре да не ви говоря - няма чистене, че и аз се надишах здраво с прахоляк. Инъче аз колата си я мия 2 пъти в седмицата цялостно вън, вътре и отреме на време я пастирвам, но около 2-3 пъти в годината.

Българино - пиши на КИРИЛИЦА!!!
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
А, ясно... То, като се замислиш, идеално е за двата града - С за София, и А за Бургас!jingo написа:Да тя лизингова... ! Огледалце огледалце я кажи....много търкане иска обачеПак да кажа за заинтересувалите се :http://bg.percenta.com/ почетете има смисъл

е добре, ти поне си знаеш номера.....desSs написа:ахахах а аз неска се засилих на паркинга към едно яре, ма си викам хъх мноо чисто бе laugh.gif погледнах номера, и естествено не беше мойто laugh.gifslowtraveler написа:Аз моята я мия когато започна да я обърквам на паркинга щото цвета и не си личи...

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
знам аз laugh.gif знам си цифрите, ама в къв ред са... laugh.gif като звънях в тойота да си запазвам час за сервиза, ме питаха за номера на колата...голям срам, улучих го чак на третия път laugh.gifdiver написа:е добре, ти поне си знаеш номера.....desSs написа:ахахах а аз неска се засилих на паркинга към едно яре, ма си викам хъх мноо чисто бе laugh.gif погледнах номера, и естествено не беше мойто laugh.gifslowtraveler написа:Аз моята я мия когато започна да я обърквам на паркинга щото цвета и не си личи...
По принцип ти стига КЛИЕНТСКИЯ номер ! С него би трябвало където и да си да ти излиза цялото инфо за Яренцето !
Та днеска ходих да си довърша тавана на колата с въпросният препарат !
1.Прахта от вече направената част падна без никакво съпротивление
2.На пипане обработената повърхност е хлъзгава ,а необработената е грапава-съпротивление при плъзгане на пръста .
3.Липсват и не се забелязват нежните драскотини от кърпите ,с които се подсушава ....
4.Водата въобще не се задържа върху колата,бяга от нея ,остават единични капчици
5.Това,че свети и не може да я объркаш на паркинга е едно на ръка !
6.Остана ми за Едно Яре количество............

Та днеска ходих да си довърша тавана на колата с въпросният препарат !
1.Прахта от вече направената част падна без никакво съпротивление
2.На пипане обработената повърхност е хлъзгава ,а необработената е грапава-съпротивление при плъзгане на пръста .
3.Липсват и не се забелязват нежните драскотини от кърпите ,с които се подсушава ....
4.Водата въобще не се задържа върху колата,бяга от нея ,остават единични капчици
5.Това,че свети и не може да я объркаш на паркинга е едно на ръка !
6.Остана ми за Едно Яре количество............