Забравили ли са да сложат нагревателите на огледалата?
Забравили ли са да сложат нагревателите на огледалата?
Здравейте!
Как в топло време да разберем дали са забравили да сложат нагревателите на страничните огледала?
Search Strings:
нагреватели огледала стъкла странични шофьорско
Как в топло време да разберем дали са забравили да сложат нагревателите на страничните огледала?
Search Strings:
нагреватели огледала стъкла странични шофьорско
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
То времето няма значение. Натискаш копчето за задните реотани и след малко пипаш огледалото ама внимателно че загряват много и можеш да се изгориш. Ако е горещо значи имаш, ако не нямаш
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Е нали вече тъ упраиха?desSs написа:тъй тъй, бъркай с пръст в ранатаkristian написа:http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=5922laugh.gif

бъзикам се бе biggrin.gif да, вече съм с отопляеми огледала. е, още не съм ги пробвала, явно ше е другата зима biggrin.gifkristian написа:Е нали вече тъ упраиха?desSs написа:тъй тъй, бъркай с пръст в ранатаkristian написа:http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=5922laugh.gif
![]()
Или греша?Останах с впечатление че Тм Ауто си оправиха свинщината.
vlad0, каква ти е колата, в гаранция ли е още, що реши, че са ти ги забравили...?smile.gif
заради точно онази темаdesSs написа:бъзикам се бе biggrin.gif да, вече съм с отопляеми огледала. е, още не съм ги пробвала, явно ше е другата зима biggrin.gifkristian написа:Е нали вече тъ упраиха?desSs написа:тъй тъй, бъркай с пръст в ранатаlaugh.gif
![]()
Или греша?Останах с впечатление че Тм Ауто си оправиха свинщината.
vlad0, каква ти е колата, в гаранция ли е още, що реши, че са ти ги забравили...?smile.gif

а в нивото на оборудване имаш ли ги като екстра? ако да - все още времето е хладно, пипни огледалото, после пусни задното стъкло да се загравя и след няколко минути пак пипни страничните, би трябвало да усетиш разликатаvlad0 написа:заради точно онази тема

п.п. а като е заради онази тема, що не писа направо в нея

всъщност видях, че го няма включен в пакетаdesSs написа:а в нивото на оборудване имаш ли ги като екстра? ако да - все още времето е хладно, пипни огледалото, после пусни задното стъкло да се загравя и след няколко минути пак пипни страничните, би трябвало да усетиш разликатаvlad0 написа:заради точно онази тема
п.п. а като е заради онази тема, що не писа направо в нея

което е малко странно, защото 15 годишните опели го имат като екстра