Мнение
от stefanb » 24 Мар 2008 00:26
А, и понеже питаш за слаби места - ами за 71000 км. взе да ми прави новера само датчика на резервоара и като гледам съм късметлия - няма мнение в темата, която съм пуснал, а е от няколко дни, значи не е познат проблема. Не е фатално, но е досадно, като остане на 1/4 някъде се шашка и ту свети ту не, докато свърши бензина...
Иначе се разтроба пело отпред, мисля че са биалетки, то с тия нечовешки ями... Иначе накладки сменях скоро - оригиналните свалих, предните, новите са 135 кинта в ТМ, има и наполовина в други магазини, но така на Маздата на времето реших да мина тънко и сменях дискове след 20000 км... Ама там бяха едни цени - майка плаче, предните накладки ги даваха за 150 долара при 2 и кусур лева за долар... Че то на Мерджана сменях скоро предните - 175 кинта са с датчиците...
Иначе нищо друго, карам си и това е. арчи градско 7,5-8, извънградско около 6 но нямам много наблюдения, за 6 години съм бил до Русе и до Плевен с нея, карам я в града просто, иначе със семейството пътуваме с голямата кола...
Шумна е малко по пясък и ,акадан - спестили са от кори на калниците, но в града е бял кахър. Иначе мърка мотора и е много непретенциозна. Обслужването е около 150 кинта в Тойота - масла, филтри, на 30.000 се сменят и свещи, те са по 10-тина лева и филтър на купето. Клиематика е добре, не се усеща да спъва колата (говорим за 1.3 - 86 к.с.) Не се е разскърцала пластмасорията по таблото, абе нямам забележки, с две думи, доволен съм.