Има ,ма не се интересуват от колиVesko написа:Tia niama li si priatelki deto im se hodi na sreshta biggrin.gifAel написа:Аз също не познавам никой но това няма да ми попречи, само ще взема с мен приятелката ми за кураж

Ael
Мнение от lpcrooks » 22 Мар 2008 11:34
Всъщност, Тойота Балкани са си главните Тойота-джии за целите Балкани, докато ТМ Ауто е само за България... Или с други думи - Тойота Балкани са майката, а ТМ Ауто дъщерната фирма или нещо такова laugh.gifNedkow написа:Тъй като ТМ Ауто вече не е единствен представител за BG ще трябва да поканим "Toyota Балкани" на срещатата и ще стане Балканска среща и т.н. и т.н. biggrin.gif .
А май за сега не се знае дали ще сме и 10бр.
А времето "тик так тик так"
lpcrooks
Мнение от Vesko » 22 Мар 2008 11:49
Che to okolo stara zagora niama samo koli biggrin.gifAel написа:Има ,ма не се интересуват от колиVesko написа:Tia niama li si priatelki deto im se hodi na sreshta biggrin.gifAel написа:Аз също не познавам никой но това няма да ми попречи, само ще взема с мен приятелката ми за кураж
Vesko
lpcrooks
jingo
Мнение от Wolfcho » 22 Мар 2008 17:22
Wolfcho
Мнение от Toyota_DX » 22 Мар 2008 17:54
Аз ще го носяWolfcho написа:Предлагам ако има такова да го носи наи-стария модел ... А аз вчера смених съединителя и вси4ките нахлатки и предните дискове и ще ви покажа малко Токио Дрифт laugh.gif laugh.gif
П.С. По-трудна за правене кола от Японската няма ..... 9 часа смяна на съеденителя (само лявата кора под купето имаше 12 болта)
Toyota_DX
Ael
Toyota_DX
desSs
Мнение от jingo » 22 Мар 2008 19:05
jingo
Мнение от Vesko » 22 Мар 2008 19:12
Da si vijdal avtoizlojenie bez jeni? biggrin.gifAel написа:Е ти как мислиш ако беше с 2 болта нямаше да е Тойота biggrin.gif
Иначе за приятелките ,някой от мъжете пътувал ли е с няколко жени в една кола? Не мога да се подложа на такова нещо съжелявамА и отиваме на збирката не заради жените а заради колите нали така !?
Vesko
Мнение от Toyota_DX » 22 Мар 2008 20:37
Vesko евала колегаVesko написа:Da si vijdal avtoizlojenie bez jeni? biggrin.gifAel написа:Е ти как мислиш ако беше с 2 болта нямаше да е Тойота biggrin.gif
Иначе за приятелките ,някой от мъжете пътувал ли е с няколко жени в една кола? Не мога да се подложа на такова нещо съжелявамА и отиваме на збирката не заради жените а заради колите нали така !?
Toyota_DX
Мнение от Speeddaemon 1 » 22 Мар 2008 22:02
Дай малко фото за твоя всъдеходToyota_DX написа:Vesko евала колегаVesko написа:Da si vijdal avtoizlojenie bez jeni? biggrin.gifAel написа:Е ти как мислиш ако беше с 2 болта нямаше да е Тойота biggrin.gif
Speeddaemon 1
Мнение от Nedkow » 22 Мар 2008 22:57
ТМ ауто не са единствени вече, ако искаш и ти можеш да станеш дилар на Тойота балканиlpcrooks написа:Всъщност, Тойота Балкани са си главните Тойота-джии за целите Балкани, докато ТМ Ауто е само за България... Или с други думи - Тойота Балкани са майката, а ТМ Ауто дъщерната фирма или нещо такова laugh.gifNedkow написа:Тъй като ТМ Ауто вече не е единствен представител за BG ще трябва да поканим "Toyota Балкани" на срещатата и ще стане Балканска среща и т.н. и т.н. biggrin.gif .
А май за сега не се знае дали ще сме и 10бр.
А времето "тик так тик так"
Nedkow
Потребители разглеждащи този форум: dracunculus и 1 гост