рязане на кутията на въздушния филтър
рязане на кутията на въздушния филтър
re6il sum da si sreja kutiqta na vazdu6niq filtar,oba4e neznam dali na moita toyota(5 gen.,2000kub) ima debitometar i dali ako e sreja 6te dava gre6ki v komputara.molq zapoznatite s toq vapros da dadat mnenie!!!
- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
Re: рязане на кутията на въздушния филтър
Какъв модел Тойота, коя година и какво е обозначението на двигателя?sskk87 написа:... moita toyota(5 gen.,2000kub)...
- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
sskk87 бете не се занимавай с глупости като да си режеш кутията или от сорта ,ако искаш да правиш нещо поне го направи качествено (не си съсипвай кутията ) премахния на цяло и си сложи филтър К&Н (има ги на черни връх в магазина на инпас 56 ,ако искаш ще ти купя и ще ти го пратя до смолян или като си идвам ще ти го донеса) става дума за цял кит които предлагат мисля че се казва K&N 57i Induction Kit(който ще ти много лесен за монтаж защото има всичко неоходимо).Може и да си вземеш универсалн конус и сам да си го монтираш.Ако ти се струват скъпи К&Н мога да се обядя на Ицо от хеед ауто той е представител на JR те са на полувина като цена и не са по лоши !!!Но не прави глупости с колата си хората дават сумайти пари за такава кутия ,а ти ще и разказваш играта !!!!sluchaen_fen написа:Много правилно изказване.belchilov написа:Аз имам някаква информация,която е тръгнала в псевдо тунинг средите,че като срежеш кутията се получава нещо като ефекта на спортен филтър или поне звука му
sskk87, не пречи на Селиката да работи правилно.
Прецени си ,но не прави глупости !!!
Re: рязане на кутията на въздушния филтър
Бях преди време с голфетката ми в Смолян и повечето "бегачки" бяха с рязани кутии и то само заради звука!!!То май си е мода там biggrin.gifsskk87 написа:re6il sum da si sreja kutiqta na vazdu6niq filtar,oba4e neznam dali na moita toyota(5 gen.,2000kub) ima debitometar i dali ako e sreja 6te dava gre6ki v komputara.molq zapoznatite s toq vapros da dadat mnenie!!!
За мен това си е живо издевателство над колата!
Или слагаш качествен панелен филтър или конусен и си в играта

CHEERS