Клубна Среща на 19-ти Април 2008 г.
-
- Обратна връзка:
- Corolla_E9
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
Corolla_E9 написа:230 от край до край... като почти 200 в посока са само магистрала ;) единствено от чирпан то стз за около 30тина км първокласен път....
а за обиколката на стз.. ами смятам нещо самарското знаме... аязмото туй-онуйто не че има много забележителности, но поне квото има да видим
Бахти, това със знамето ще е кушия... хахаха biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
korolla-konspekt
- Corolla_E9
магистралата е вече до Стара Загора има само 5км първокласен пътCorolla_E9 написа:230 от край до край... като почти 200 в посока са само магистрала ;) единствено от чирпан то стз за около 30тина км първокласен път....
а за обиколката на стз.. ами смятам нещо самарското знаме... аязмото туй-онуйто не че има много забележителности, но поне квото има да видим
Първо аз съм на 90% за идването трябва да си видя графика и да освободя дните ( да помоля шефа :P) ... Второ тук на Тодоров ден доидоха клуба на БМВ-тата имаха си знаме всичко и чесно казано беше много красива гледка само БМВ-та караха бавно и влязоха на летището ... ще е добре и Toyota Club-Haus да се отбележим laugh.gif
Nihon No Kuruma
-
- Обратна връзка:
Wolfcho написа:Първо аз съм на 90% за идването трябва да си видя графика и да освободя дните ( да помоля шефа :P) ... Второ тук на Тодоров ден доидоха клуба на БМВ-тата имаха си знаме всичко и чесно казано беше много красива гледка само БМВ-та караха бавно и влязоха на летището ... ще е добре и Toyota Club-Haus да се отбележим laugh.gif

korolla-konspekt