Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
-
lpcrooks
Мнение
от lpcrooks » 18 Мар 2008 21:03
newmiro написа:еми ние нали я уточнихме бройката.
къде ще правиш резервации? не е ли още рано?
стана ясно че писта калояново ще работи, само на мен ли ми се ходи там? (тя работи само неделя доколкото знам)
Еми не сме. И разни други хора изявиха желание... Рано - не, все пак ако сме 20-тина човека ще се наложи да се запазят доста стаи

Пък и искам да имам телефоните за да мога да се свързвам по-лесно

lpcrooks
-
Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
-
Обратна връзка:
Мнение
от Ael » 18 Мар 2008 21:25
Аз от толкова спам не разбрах сега - с приспиване ли ще бъде, ква е програмата ,аз съм от Пловдив и само да сложа каската и съм за 20 мин у града на липите

. Много ми е рано да кажа от сега дали ще мога да дойда но иначе имам желание. Ако не работя в събота ме пишете. Я организатора да сподели кво е запланувано за сега като идея? Има ли и други Пловдивчани записани че да тръгнем заедно ?
Ael
-
Nedkow
- Благодарил/а: 1 път
Мнение
от Nedkow » 18 Мар 2008 23:24
lpcrooks написа:Така... За да може да направим резервации за някъде ще ми трябва приблизителна бройка на хората, които ще идват... Моля, всеки, който е на 100% да ми пусне Лично Съобщение с име и тел. Благодаря предварително

Къде в Ст. Загора ще е не сме уточнили
Nedkow
-
micara
Мнение
от micara » 19 Мар 2008 00:05
Ima li njkoi tuk ot nai zaspalij grad v Balgarij-RUSE?
TOYOTA AURIS 1600cc. dual vvt-i
micara
-
lpcrooks
Мнение
от lpcrooks » 19 Мар 2008 10:43
Чакам Corolla_E9 да ми даде повече инфо за въпросното място - иначе, мисля да се съберем в Събота около обяд, да ходим напред назад (някоя пистичка или нещо такова около Стара Загора) и после нещо хапване, пийване и преспиване... laugh.gif
lpcrooks
-
Corolla_E9
Мнение
от Corolla_E9 » 19 Мар 2008 11:57
За информация:
Място: Старозагорски минерални бани (на 12км от Стара Загора). Ще се съберем.. ако искате ще направим маршрут да обиколим Стара Загора за забележителности и подобни.. Вечерта предполагам в някой ресторант на баните ще направим резервация, стай в някой хотел ще резервиране също.. а за състезания ако искате.. точно тези гореспоменатите 12км Стара Загора - Баните са първокачествен планински път с много добри завой и за дрифт и гонене е невероятно.. не за друго му викат "Черния мост" ... ще направим една програма за деня.. може да идем и налетището за драг рейсинг.. може и на едно друго място където преди провеждаха гонките в Стара Загора.. (защото летището ще трябва да се наема..) За резервацийте ще чакам точна бройка и след това ще намеря най-подходящата средностатистическа оферта ;) ест. ако има паралий може и в някой луксозен хотел да резервираме стай за тях

Corolla_E9
-
lpcrooks
Мнение
от lpcrooks » 19 Мар 2008 12:16
Corolla_E9 написа:За информация:
Място: Старозагорски минерални бани (на 12км от Стара Загора). Ще се съберем.. ако искате ще направим маршрут да обиколим Стара Загора за забележителности и подобни.. Вечерта предполагам в някой ресторант на баните ще направим резервация, стай в някой хотел ще резервиране също.. а за състезания ако искате.. точно тези гореспоменатите 12км Стара Загора - Баните са първокачествен планински път с много добри завой и за дрифт и гонене е невероятно.. не за друго му викат "Черния мост" ... ще направим една програма за деня.. може да идем и налетището за драг рейсинг.. може и на едно друго място където преди провеждаха гонките в Стара Загора.. (защото летището ще трябва да се наема..) За резервацийте ще чакам точна бройка и след това ще намеря най-подходящата средностатистическа оферта ;) ест. ако има паралий може и в някой луксозен хотел да резервираме стай за тях

Или с други думи - който е сигурен, че ще идва да праща ЛС на Corolla_E9, за да може той да сметне колко и кои хора ще идват...
lpcrooks
-
Corolla_E9
Мнение
от Corolla_E9 » 19 Мар 2008 12:48
най-добре на скайп: jelev_usa, че тея лични съобщения не ми излиза прозорец като получавам и някой път ако не погледна.... :/
Corolla_E9
-
newmiro
Мнение
от newmiro » 19 Мар 2008 16:52
не че не искам в стара загора, но какво стана с онзи манастир? звучеше много добре
неделя ще ходим ли на писта дракон, сутринта?
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro
-
Corolla_E9
Мнение
от Corolla_E9 » 19 Мар 2008 17:17
това ще е зарибено ако е в стз и после да идем към пистата.. некфо гледаш адската колона коли и все тойоти

Corolla_E9
-
dap
Мнение
от dap » 19 Мар 2008 19:15
Ael написа:Аз от толкова спам не разбрах сега - с приспиване ли ще бъде, ква е програмата ,аз съм от Пловдив и само да сложа каската и съм за 20 мин у града на липите

. Много ми е рано да кажа от сега дали ще мога да дойда но иначе имам желание. Ако не работя в събота ме пишете. Я организатора да сподели кво е запланувано за сега като идея? Има ли и други Пловдивчани записани че да тръгнем заедно ?
мился че тогава и аз ще мога да дойда аз живея в Пловдив, може да се уговорим нещо.
а за запазване на стая не ме брой имам си апартамент в Стара Загора така че няма да ми се налага да спинкам на хотел.А на Баните не е лошо
dap
-
dap
Мнение
от dap » 19 Мар 2008 19:19
Corolla_E9 черния мост не му ли казват на учатъка където стават много инциденти (ПТП) понякога и фатални. А и да те питам какви точно забележителности ще гледаме освен заралийките biggrin.gif
dap
-
Speeddaemon 1
-
Обратна връзка:
Мнение
от Speeddaemon 1 » 19 Мар 2008 19:37
Дне с има вероятнтост след агитацията ми 
,да съм приубщил още една тойота към нашето семейство.Иначе тва с обиколката ме пълни

korolla-konspekt
Speeddaemon 1
-
Toyota_DX
Мнение
от Toyota_DX » 19 Мар 2008 20:14
от София до С.Загора колко км. са

TOYOTA COROLLA EE80 1.3 12v
Toyota_DX