Клубна Среща на 19-ти Април 2008 г.

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Аватар
lpcrooks

Мнение от lpcrooks » 18 Мар 2008 21:03

newmiro написа:еми ние нали я уточнихме бройката.
къде ще правиш резервации? не е ли още рано?

стана ясно че писта калояново ще работи, само на мен ли ми се ходи там? (тя работи само неделя доколкото знам)
Еми не сме. И разни други хора изявиха желание... Рано - не, все пак ако сме 20-тина човека ще се наложи да се запазят доста стаи wink.gif Пък и искам да имам телефоните за да мога да се свързвам по-лесно wink.gif

Аватар
Ael
Получена  благодарност: 4 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Ael » 18 Мар 2008 21:25

Аз от толкова спам не разбрах сега - с приспиване ли ще бъде, ква е програмата ,аз съм от Пловдив и само да сложа каската и съм за 20 мин у града на липите tooth.gif. Много ми е рано да кажа от сега дали ще мога да дойда но иначе имам желание. Ако не работя в събота ме пишете. Я организатора да сподели кво е запланувано за сега като идея? Има ли и други Пловдивчани записани че да тръгнем заедно ?

Аватар
Nedkow
Благодарил/а: 1 път

Мнение от Nedkow » 18 Мар 2008 23:24

lpcrooks написа:Така... За да може да направим резервации за някъде ще ми трябва приблизителна бройка на хората, които ще идват... Моля, всеки, който е на 100% да ми пусне Лично Съобщение с име и тел. Благодаря предварително wink.gif
Къде в Ст. Загора ще е не сме уточнили

micara

Мнение от micara » 19 Мар 2008 00:05

Ima li njkoi tuk ot nai zaspalij grad v Balgarij-RUSE?
TOYOTA AURIS 1600cc. dual vvt-i

Speeddaemon 1
Обратна връзка:

Мнение от Speeddaemon 1 » 19 Мар 2008 07:54

lpcrooks написа:Така... За да може да направим резервации за някъде ще ми трябва приблизителна бройка на хората, които ще идват... Моля, всеки, който е на 100% да ми пусне Лично Съобщение с име и тел. Благодаря предварително wink.gif

Абе резервации за кво?И дай повече инфо за организирането.Например, какво ще се прави там само сбирка ли или нещо повече?Незнам какво да очаква, за да знама със кой да товара колата и т.н.Иначе навитак. unsure.gif :thumbsup:
korolla-konspekt

Аватар
lpcrooks

Мнение от lpcrooks » 19 Мар 2008 10:43

Speeddaemon 1 написа:

Абе резервации за кво?И дай повече инфо за организирането.Например, какво ще се прави там само сбирка ли или нещо повече?Незнам какво да очаква, за да знама със кой да товара колата и т.н.Иначе навитак. unsure.gif :thumbsup:
Чакам Corolla_E9 да ми даде повече инфо за въпросното място - иначе, мисля да се съберем в Събота около обяд, да ходим напред назад (някоя пистичка или нещо такова около Стара Загора) и после нещо хапване, пийване и преспиване... laugh.gif

Аватар
Corolla_E9

Мнение от Corolla_E9 » 19 Мар 2008 11:57

За информация:

Място: Старозагорски минерални бани (на 12км от Стара Загора). Ще се съберем.. ако искате ще направим маршрут да обиколим Стара Загора за забележителности и подобни.. Вечерта предполагам в някой ресторант на баните ще направим резервация, стай в някой хотел ще резервиране също.. а за състезания ако искате.. точно тези гореспоменатите 12км Стара Загора - Баните са първокачествен планински път с много добри завой и за дрифт и гонене е невероятно.. не за друго му викат "Черния мост" ... ще направим една програма за деня.. може да идем и налетището за драг рейсинг.. може и на едно друго място където преди провеждаха гонките в Стара Загора.. (защото летището ще трябва да се наема..) За резервацийте ще чакам точна бройка и след това ще намеря най-подходящата средностатистическа оферта ;) ест. ако има паралий може и в някой луксозен хотел да резервираме стай за тях :D :D :D

Аватар
lpcrooks

Мнение от lpcrooks » 19 Мар 2008 12:16

Corolla_E9 написа:За информация:

Място: Старозагорски минерални бани (на 12км от Стара Загора). Ще се съберем.. ако искате ще направим маршрут да обиколим Стара Загора за забележителности и подобни.. Вечерта предполагам в някой ресторант на баните ще направим резервация, стай в някой хотел ще резервиране също.. а за състезания ако искате.. точно тези гореспоменатите 12км Стара Загора - Баните са първокачествен планински път с много добри завой и за дрифт и гонене е невероятно.. не за друго му викат "Черния мост" ... ще направим една програма за деня.. може да идем и налетището за драг рейсинг.. може и на едно друго място където преди провеждаха гонките в Стара Загора.. (защото летището ще трябва да се наема..) За резервацийте ще чакам точна бройка и след това ще намеря най-подходящата средностатистическа оферта ;) ест. ако има паралий може и в някой луксозен хотел да резервираме стай за тях :D :D :D
Или с други думи - който е сигурен, че ще идва да праща ЛС на Corolla_E9, за да може той да сметне колко и кои хора ще идват...

Аватар
Corolla_E9

Мнение от Corolla_E9 » 19 Мар 2008 12:48

най-добре на скайп: jelev_usa, че тея лични съобщения не ми излиза прозорец като получавам и някой път ако не погледна.... :/

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 19 Мар 2008 16:52

не че не искам в стара загора, но какво стана с онзи манастир? звучеше много добре smile.gif
неделя ще ходим ли на писта дракон, сутринта?
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
Corolla_E9

Мнение от Corolla_E9 » 19 Мар 2008 17:17

това ще е зарибено ако е в стз и после да идем към пистата.. некфо гледаш адската колона коли и все тойоти :D

Аватар
dap

Мнение от dap » 19 Мар 2008 19:15

Ael написа:Аз от толкова спам не разбрах сега - с приспиване ли ще бъде, ква е програмата ,аз съм от Пловдив и само да сложа каската и съм за 20 мин у града на липите tooth.gif. Много ми е рано да кажа от сега дали ще мога да дойда но иначе имам желание. Ако не работя в събота ме пишете. Я организатора да сподели кво е запланувано за сега като идея? Има ли и други Пловдивчани записани че да тръгнем заедно ?

мился че тогава и аз ще мога да дойда аз живея в Пловдив, може да се уговорим нещо.

а за запазване на стая не ме брой имам си апартамент в Стара Загора така че няма да ми се налага да спинкам на хотел.А на Баните не е лошо

Аватар
dap

Мнение от dap » 19 Мар 2008 19:19

Corolla_E9 черния мост не му ли казват на учатъка където стават много инциденти (ПТП) понякога и фатални. А и да те питам какви точно забележителности ще гледаме освен заралийките biggrin.gif

Speeddaemon 1
Обратна връзка:

Мнение от Speeddaemon 1 » 19 Мар 2008 19:37

Дне с има вероятнтост след агитацията ми tongue.gif ,да съм приубщил още една тойота към нашето семейство.Иначе тва с обиколката ме пълни :thumbsup:
korolla-konspekt

Аватар
Toyota_DX

Мнение от Toyota_DX » 19 Мар 2008 20:14

от София до С.Загора колко км. са smile.gif
TOYOTA COROLLA EE80 1.3 12v

Публикувай отговор