Neka vmetna malko info i vpe4atleniq po tozi avtomobil Scion Tc.
Ima dobra viziq, dobyr dvigatel i e prili4no oborudvan. V USA tova e sigurno nai masovo karaniq avtomobil ot jeni! Tc-to e tipi4no jenska kola i kato vidq nqkoi pi4 da go kara mi e super sme6no

Sakvartiranta mi ima takava kola i sam q karal mnogo pyti, v momenta q kara priqtelkata mu.
Dvigatela e samo 2.4 kakto Altezov uto4ni, directno vzet ot Camry. 160 kon4eta na tova kupence nikak ne sa malko. Agregata e dosta gyvkav i sys MNOGO low end torque, na visoki oboroti malko zabiva mucunkata, no tova ne e ni6to neharakterno.
Skorostnata kutiq e mnogo priqtna za karane, skorostite vlizat mnogo priqtno a syedinitelq e dosta mek i zacepva super lesno.
Vidimostta ne e mnogo dobra, kogato sedne6 v neq ti se vijda samo glavata prez prozoreca osobenno ako e nqkoi po nisak, no ne e bolka za umirane, kato cqlo e idealnata jenska kola. Malka, prakti4na, pyrgava, manevrena, cute i eftina.
Ima nujda ot LSD ako pitate men, nemoje6 da spre6 da vyrti6 gumi s neq. Ima adski mnogo aftermarket 4asti za neq, kato se po4ne ot vazdu6ni filtri i se stigne do Turbo ili supercharger set up. TRD dori predlagat prez dilarite Supercharger za zati kola.
Kolata na sakvartiranta mi e sys TRD exhaust, prujini, preden sway bar, zaden sway bar i ground effects. Ako ne me domarzi moje da vi ka4a nqkoq snimka. Zabravih da vi kaja, 4e ima nqkakvo viene ot skorostnata kutiq i defirenciala. polu4ava se na cruising speed ot okolo 40 mili ili sire4 64km/h. men li4no malko me drazni, no Altezzov vika 4e te vsi4ki praveli taka i prosto kolata ne bila dostaty4no obez6umena i zatova se 4uva tova viene.
Ne se se6tam drugo sega ako ima ne6to pitaite.
jamie i ti li tragna po stypkite na PAKETA 1?
V35GTR sys vseki izminal den tvoqta sekta narastva bavno no slovno. 1-vo be6e Lorddigital, polse PAKETA 1 sega i jamie...... biggrin.gif