А ти нали ще дойдеш на срещата с този дзвер?Speeddaemon 1 написа:desSs написа:тва ниско долу по вратите ми заприлича на лунички???
Казах ли, че колата не е довършена?Респективно-мнооо от нещата са временни.Ще рече, разработването на "кора" за вратите ми искат 150лв. парчето х 4=600+?... потготовка, боядисване и т.н.Таблото също ще се махне и ред други от вътре.Отвън не мога да намеря определено крило и за тва е малко посничка.Подлежи и смяна на пр. капак със олекотен който е на цена 300лв. без потготовки, боядисване и т.н.Ще продължа, ако ме разбирате и приемате нащата серйозно.
Нашите автомобили TOYOTA - /2004-2022/
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
Ael написа:Не искам да прозвучи критично,но не се ли притесняваш че може да си стъпиш на колоната вместо на съединителя и тая кола не заслужава такова небрежно фотографско отношение
Прав си.

korolla-konspekt
-
- Обратна връзка:
lpcrooks написа:А ти нали ще дойдеш на срещата с този дзвер?Speeddaemon 1 написа:desSs написа:тва ниско долу по вратите ми заприлича на лунички???
Казах ли, че колата не е довършена?Респективно-мнооо от нещата са временни.Ще рече, разработването на "кора" за вратите ми искат 150лв. парчето х 4=600+?... потготовка, боядисване и т.н.Таблото също ще се махне и ред други от вътре.Отвън не мога да намеря определено крило и за тва е малко посничка.Подлежи и смяна на пр. капак със олекотен който е на цена 300лв. без потготовки, боядисване и т.н.Ще продължа, ако ме разбирате и приемате нащата серйозно.
Мнооо апи.Иначе с GpS-са няма проблеми да намеря Загората.Ще трябва да събера кинти.

korolla-konspekt
-
- Обратна връзка:
А?! Верно ли...никога не бих се сетил.....се си мислех, че е некво нитро, а то било свирка...маа му....Speeddaemon 1 написа:Свири.Би трябвало.diver написа:какво ли прави червеното копче на волана?! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
А ся ако кажеш и как свири? Може ли кат кукувичка?

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка: