laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif biggrin.gifWolfcho написа:Чакай чакай искаш да поканиш пич да си прави фотосесия със супрата ли laugh.gif
Клубна Среща на 19-ти Април 2008 г.
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

-
- Обратна връзка:
Трябва да видим колко сме от София... Аз смятам моята да я напъна малко, че ми е любопитно колко върви на дълго... laugh.gifToyota_DX написа:копелета от София каде ще се чакаме братяче мене сам ме е страх
а и като се знам какъв съм може и да ме чакате по пътя
средна скорост на мойта кола е около/приблизително 70/100 км/ч
180lpcrooks написа:Трябва да видим колко сме от София... Аз смятам моята да я напъна малко, че ми е любопитно колко върви на дълго... laugh.gifToyota_DX написа:копелета от София каде ще се чакаме братяче мене сам ме е страх
Пзнаваш ли Даниел "veilside" от пловдив за да го поканиш на срещатаdap написа:180lpcrooks написа:Трябва да видим колко сме от София... Аз смятам моята да я напъна малко, че ми е любопитно колко върви на дълго... laugh.gifToyota_DX написа:копелета от София каде ще се чакаме братяче мене сам ме е страх

-
- Обратна връзка:
180 какво?dap написа:180lpcrooks написа:Трябва да видим колко сме от София... Аз смятам моята да я напъна малко, че ми е любопитно колко върви на дълго... laugh.gifToyota_DX написа:копелета от София каде ще се чакаме братяче мене сам ме е страх