Toyota Avensis - мнения
Toyota Avensis - мнения
Мнение от EsSkeI » 10 Мар 2008 16:01
Здравейте, за пръв път влизам във вашият форум. Познат съм в други форуми със същият ник. Но сега по темата. Решил съм да копувам Toyota Avensis колата е 2002 година и има стандартни екстри: климатик, ел.стъкла ел.огледала плюшен салон и т.н. Цената е 7800лв. Кажете ми нормална ли е тази цена, защото според мен е евтино. И какви проблеми да очаквам от този модел. За каква подръжка говорим, какъв разход и т.н.
Skoda 120L 52hp. '81
Lancia Kappa 155hp '99
BMW 330d 3.0xTDI 184hp '04
Lancia Kappa 155hp '99
EsSkeI
Re: Toyota Avensis - мнения
Мнение от Petar » 10 Мар 2008 16:17
Cenata e pod symnenie dosta e niska za Avensis 2002 .V momenta vyrviat na tazi cena Avensisi ot 1998-2000 god. Problemi po4ti niama zavisi ot dvigatelia ako e VVTI moje da imah problem s goreneto no maslo ako e D4D si ucelil celta
Petar
Мнение от EsSkeI » 10 Мар 2008 16:26
Значи тази е дизелова D4D. Има леко чукване от пред и малко забележки по салона, но мисля че на тази цена и ако е само това е много добре. Иначе имам Ланчия Капа но искам да я сменя. А горе-долу за какъв разход говориме?
Skoda 120L 52hp. '81
Lancia Kappa 155hp '99
Lancia Kappa 155hp '99
EsSkeI
Мнение от EDS » 10 Мар 2008 16:39
Колега направо ме уби с цена
. Аз също проучвам в момента въпроса за покупка на японска кола (тойота или хонда) - карината която гледах е декември 1997 и струваше (понеже вече цената и падна на 7200) 7600 лева преди седмица а ти казваш 7800 за авенсис 2002 ? Между другото поради високата цена на карина стигнах до извода че е по добре да дам 1000 лева отгоре и да седна в авенсис laugh.gif Незнам какво да кажа цената е абсурдно ниска - виж ги в мобилето - доста по скъпи са - внимавай да няма някаква наредба 

EDS
Мнение от EsSkeI » 10 Мар 2008 19:26
Точно, защото виждам че в мобилето са много повече. Та ще говоря утре с този човек и ще пиша. Ако няма нищо нередно в събота или неделя ще я гледам и ако ми хареса ще съм собственик на Авенсис:)
Skoda 120L 52hp. '81
Lancia Kappa 155hp '99
Lancia Kappa 155hp '99
EsSkeI
Мнение от extel » 10 Мар 2008 20:15
Аз купих такъв авенсис преди 2 месеца(този от подписа) за 13 000 лв.
Тази цена за която ти казваш е направо невероятна!
Отностно поддръжката мога само да ти кажа, че е доста скъпа и обикновено се чака за частите щото са скъпи и никой не ги държи на склад! Виждам че караш Капа и вероятно ще сравняваш цените на частите спрямо нейните, е аз преди карах Алфа 166 jtd и мога да ти кажа, че тук цените са х2: демпферна шайба за 166- 300 лв., демпферна шайба за авенсис- 580 лв. Горе-долу същото е съотношението и за цените на турбото, дебитоммера, разните там датчици и т.н. Ремъците, ролките и филтрити са на едни и същи цени и за двете марки.
Ако с още нещо мога да помогна- питай!
Иначе, успех в избора и внимавай, тази цена е подозрително ниска
!
Тази цена за която ти казваш е направо невероятна!
Отностно поддръжката мога само да ти кажа, че е доста скъпа и обикновено се чака за частите щото са скъпи и никой не ги държи на склад! Виждам че караш Капа и вероятно ще сравняваш цените на частите спрямо нейните, е аз преди карах Алфа 166 jtd и мога да ти кажа, че тук цените са х2: демпферна шайба за 166- 300 лв., демпферна шайба за авенсис- 580 лв. Горе-долу същото е съотношението и за цените на турбото, дебитоммера, разните там датчици и т.н. Ремъците, ролките и филтрити са на едни и същи цени и за двете марки.
Ако с още нещо мога да помогна- питай!
Иначе, успех в избора и внимавай, тази цена е подозрително ниска

extel
LEXUS
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Мнение от Me4oKyX » 11 Мар 2008 01:16
ЕЕееее кви цени извадихте за части ?!?!? Вярно, че тука може да ги лепат двойни цени, ама все си мисля, че българина се пообразова малко - всички неща ги има в нета и могат да се закупят без никакви проблеми от ebay.... И поне са гарантирано истински!
EsSkeI - и аз съм с тоя ник в някои други форуми biggrin.gif Но Авенсиса е много добър, има много приятна возия, разхода е приличен за такъв автомобил, двигателя е много стабилен, ако е поддържан надали ще имаш проблеми освен всичко редовно, като ремъци и ролки.... Имах такъв, но 1.6 VVTi и беше супер безпроблемен, като махнем колектора, но при теб такива грижи няма
Цената си е супер, стига да не е издухан или да няма нещо скрито
Спрямо капата.... ами честно няма как да ги сравниш - МНОГО различни автомобили са, но ще останеш доволен!
А колкото до частите - както съм казвал и преди - ако искате нещо от ebay ще помогна да си го вземете, а който не му се занимава, направо мога да му го купя, като за това не искам пари
EsSkeI - и аз съм с тоя ник в някои други форуми biggrin.gif Но Авенсиса е много добър, има много приятна возия, разхода е приличен за такъв автомобил, двигателя е много стабилен, ако е поддържан надали ще имаш проблеми освен всичко редовно, като ремъци и ролки.... Имах такъв, но 1.6 VVTi и беше супер безпроблемен, като махнем колектора, но при теб такива грижи няма

А колкото до частите - както съм казвал и преди - ако искате нещо от ebay ще помогна да си го вземете, а който не му се занимава, направо мога да му го купя, като за това не искам пари

Me4oKyX
EsSkeI
Petar
Nedkow
vlad0
EsSkeI
Vesko
Мнение от Nedkow » 13 Мар 2008 23:15
Интересуваш се от него или го предлагаш на мен?Vesko написа:V postinga za sreshtata na 19.04 prochetoh che si ot dobrich. V dobrich se dviji edin zelen benzinov avensis 99 1.6 s nomer 2535 ili 3525 mai beshe. Super kolichka e i mislia che e evtinaNedkow написа:Ако се откажеш аз ще я взема дори и с проблеми.
Nedkow
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru