AE86 4АГТ
ami markucha za suedinitela?jamie написа:Ами ако се окаже проблем - ще ги изрежа в основите и ще ги обърна нагоре :-))punkara написа:jamie, vnimavai da ne e tvurde nisko, shte ti nagryava mnogo, i shte ti pravi mizerii! kakto i da ya uvivash i zashtitavash, mnogo zega izhvurlya taya turbina!jamie написа:Сори бойз ама и двамата не познахте - турбото е надолу и леко изхвърлено навън от блока. Място има :-) При "кутията" с преход към фланеца на турбото тръбите се изравняват - премерих как да стане.
Финалната заварка уж с СО2 апарат - няма смисъл с електрожен.
ПП: Следващия ще е за атмосферка - малко по-компактен и с равни дължини (модификацията се оказа проста).
Но пробата показва че турбината отива в едно ПРАЗНО пространство почти под мастър-цилиндъра на спирачките - просто няма елементи които да бъдат нагрявани там.
metalnite provodnici za spirachkite?
startera?
tova ti go kazvam, za da napravish nanovo proba, i da ustanovish sus sigurnost, che posle da ne se nalaga da pravish modifikacii, shtot ne e samo kolektora, imash i dvete trubi za maslo da promenish i pr.
pri men se nalozi osven vunshniyat bint, da sloza samo edna zashtita na pompata na spirachkite. vupreki vsichko tova, po vreme na duzd, vodata silno se izparyava tochno nad kapaka pri turbinata!... biggrin.gif
osven tova, tryabva da napravish i edna stoika da podurza kolektora s turbinata kum bloka.
po vreme na moite modifikacii se ubedih, che e nai-dobre da se napravyat neshtata vednuz, i vsichko da bude planirano vuzmozno nai-razumno s vsichki zashtiti, shtot inache posle e naistina mnogo igrachka da se prebapravi!
taka che meri 100-na puti, i chak posle rezi...

ama, jamie, nali sled turbinata shte izvedesh trubata za auspuha, i tya nyama kak da ne doide v blizost do markucha na suedinitelya!, a trubata ne pari po-malko! metalnite provodnici na spirachkite, shte se izpechat, i shte ti nagryavat technostta, i moje nyakoi put da ostanesh bez spirachki! tova ti go kazvam ot sobstven opit!
po princip moje da go slozish tam, ama tryabva dakava neveroyatna zashtita da mu napravish na cyaloto turbo, i kolektora vkliuchitelno, che to shte izleze mnogo po slozno ot cyalata druga modifikaciya!
kogato turboto e po-gore, e i po-lesno da se ohl;azda, osobenno pri teb s rezaniya kapak!
neznam, ti si reshavai, no men me pritesnyava da nbutash turbinata tam dolu! az sushto go misleh purvonachalno, ama posle pri probite se ubedish che shte mu e tvurde blizko vsichko, i po-malko shte se ohlazda. i zatova go kachih otgore, koeto e i po lesno za boravane, izolirane, i nai-veche za ohlazdane!
ama znam li?

po princip moje da go slozish tam, ama tryabva dakava neveroyatna zashtita da mu napravish na cyaloto turbo, i kolektora vkliuchitelno, che to shte izleze mnogo po slozno ot cyalata druga modifikaciya!
kogato turboto e po-gore, e i po-lesno da se ohl;azda, osobenno pri teb s rezaniya kapak!
neznam, ti si reshavai, no men me pritesnyava da nbutash turbinata tam dolu! az sushto go misleh purvonachalno, ama posle pri probite se ubedish che shte mu e tvurde blizko vsichko, i po-malko shte se ohlazda. i zatova go kachih otgore, koeto e i po lesno za boravane, izolirane, i nai-veche za ohlazdane!
ama znam li?

-
- Обратна връзка:
e ba si kasmetliite vie deto imate ae86-ci!
brake proportioning valve-a vi e na tolkova lesno miasto!!!
az iskam da si smenia moia shtoto zaedno sas zadnite diskove ot starlet preporachvat i proportiooning valve da se smeni za nai dobri rezultati ama triabva da izvadia celia intake ili dori glavata che da stigna do tam bez da triabva da visia s glavata nadolu ot niakoe vaje.
inache verno si miazate sas sando. i dvamata hurbavi, dulgi i bradiasali ;)
brake proportioning valve-a vi e na tolkova lesno miasto!!!
az iskam da si smenia moia shtoto zaedno sas zadnite diskove ot starlet preporachvat i proportiooning valve da se smeni za nai dobri rezultati ama triabva da izvadia celia intake ili dori glavata che da stigna do tam bez da triabva da visia s glavata nadolu ot niakoe vaje.
inache verno si miazate sas sando. i dvamata hurbavi, dulgi i bradiasali ;)
- LordDigital
- СупраДжия