Обясни им бате Красиmaggkrabar написа:не е само за гъзария.

Troshko
b_d
Мнение от Joro_Paveto » 19 Мар 2008 23:19
Joro_Paveto
Xeku
Мнение от Troshko » 20 Мар 2008 09:58
Моето момче отди в гумаджиница където няма много разбирачи и философи,слагаите гумите смело при тази ширина на джантата и на гумата не виждам проблем да си се разпъне без да се възпламенява.А по обикновения начин като всяка нормална гума само ги напомпете няколко идеи повече от нормалноJoro_Paveto написа:Привет колеги, търсейки снимки и материали за stretch tyres попаднах на тази полезна тема.
Изчетох я цялата и не намерих отговор на един наболял въпрос...утре ще си взема гумите с размер 215/40/17, които трябва да се монтират или разпънат на джанта с ширина 8.5J. Питах в 2 сервиза за гуми и ми казаха, че трябва да отида някъде, където имат по-мощна машина за да ми разпънат гумите. После видях в един американски форум, че рапъват гумата с флакон с лак за коса ако не се лъжа или дезеодорант.
Може ли да ми препоръчате място в София където да отида или някой да ми разясни в подробности методът с дезеодоранта.
Troshko
Мнение от Joro_Paveto » 20 Мар 2008 10:45
Всичко това съм го изгледал biggrin.gif проблема беше ,че не знам колко горе долу да пръскам, дали вентила да е затворен и т.н.Xeku написа:http://youtube.com/watch?v=n-LnkEUAImU&feature=related
Напиши stretch tyre в youtube и ще ти излязат доста клипчета с различни техники!
Joro_Paveto
Troshko
Troshko
Troshko
Troshko
Troshko
desSs
Мнение от Corolla_E9 » 21 Мар 2008 15:03
desSs написа:Тоше, тез последните червените що са без грайфери? или аз нещо недоскив
Corolla_E9
Мнение от Troshko » 21 Мар 2008 15:21
Малко не верна информаця във формула 1 използват сликове но не абсолютно гладки имат канали !!!А на повечето пистови състезания в другите серии (като wtcc индикар май са със гладък слик и т.н)използват гладък(и доста мек) слик за мах сцеплениеCorolla_E9 написа:desSs написа:Тоше, тез последните червените що са без грайфери? или аз нещо недоскив
за сликови гуми не сте ли чували :? примерно защо в формула едно и почти всички състезания използват гуми без грайфер???
Troshko
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта