i posledno, takiva teniski li da poracham?

Lorda XL ?
PAKETA_1 L ?
Uto4nihte li koga 6te hodite v Indianapolis?!? 6te hodite li predi sustezanieto v petuk ili subota, ili napravo v nedelq?!? Samo moga da vi kaja sus sigurnost, 4e ve4e vsi4ki hoteli, moteli, hosteli sa zaeti za tozi weekend. Az obmislqm gledane na kvalifikaciite v subota, spane v kolata i posle da gledam i sustezanieto. No ne znam dali 6te moga da si namerq mqsto kudeto da parkiram i da spq, za6toto moje da me sga6tqt nqkoi 4engeta?!?ALTEZZA написа:teniskite sa porachani, dano skoro gi ship-nat.
btw, az se nadiavam tam da imat niakvi gotini teniski koito sa si bash za F1
Ами аз съм за Палатките.PAKETA_1 написа:Давайте да се организираме
има само две седмици до състезанието!
ПРЕДЛАГАМ
Купуваме палатки, спим на палатки - после пращаме Лорда да ги връща, щото той е най големия мангасарин за такива неща.
ПРОБЛЕМ:
1. Ако завали? - ако завали, колите под палатките а ние отвънка - все пак ние няма да ръждясаме.
2. Къде ще ги разпънем? - аз съм сигурен че има къде, оше сега ше потърся пък и на място може да се търси.
3. Кой ще спи с мене? - мисля да направя конкурс, но все пак на моя дюшек максималното тегло което издържа е 140кг, аз съм 90 кг така че ако сте повече от 50 кг и нямате цици въобще не се гласете.
Мисля че това може да се превърне в изживяване за цял живот така че не се майте ами да се организираме
Ako 6te se hodi na palatki grupovo az sum 100% tam!ALTEZZA написа:ok de, niama problem, kazali ste palatki, znachi na palatki. niakva predstava kvi pari izliza udovolstvieto? a i za kolko nostuvki?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта