шефе търсих, ама няма нищо. обаче долу до запалката има едно пластмасово капаче, явно да се слага нещо. утре ше питам в Карком дали предлагат подобна екстраALTEZZA написа:tarsi go ot diasnata strana.
USB
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
http://www.xcarlink.no/Details.asp?ProductID=1550
No samo go namerih v Google. Vijdal sam go i po izlojenia. Ne znam kolko dobre raboti i dali e savmestim s posledniat Yaris
No samo go namerih v Google. Vijdal sam go i po izlojenia. Ne znam kolko dobre raboti i dali e savmestim s posledniat Yaris
ами пише For Toyota models 2001 - 2005, май за моята няма да стане, щот е 2007-ма.Vesko написа:http://www.xcarlink.no/Details.asp?ProductID=1550
пък и тая букса къде се завира? щот ако се разглобява колата, да плащам и за монтаж, ше ми излезе златно тва USB biggrin.gif
ми първо щот ме мързи да правя записиALTEZZA написа:vazmojno e i za Evropa da ne se predlaga AUX buksata, ili pone ne standartno. v kraina smetka zavodckia ti player moje da play-va i diskove det sa zapisani v MP3 format. hvashtash edno CD i zapisvash sumati pesni na nego. za kakvo ti e USB?

и трето - щот видях на една приятелка ленд роувъра с USB и й завидях

desSs написа:и трето - щот видях на една приятелка ленд роувъра с USB и й завидяхbiggrin.gif

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

след няколко мнения вече ще се пише BUS и другите форуми ще ни мислят за некви извратениPetar написа:GSM s SUB syhto stava dase vyrje kym audio sisitemata na kolata

stay up and keep shining!!