Високо скоростни гуми
Nedkow
ugabuga
Мнение от Troshko » 02 Мар 2008 09:29
Аз дори и аз и за толкова се съмнявам !!!ugabuga написа:mi tarsi V ili Z speed rated ili tam pomejdu kvoto ima. Az mislia che V sa 130mph = 220kmph ... chestno kazano ne znam kade shte karash s poveche ot tolkova za poveche ot 3-4 min.
Ето това което търсиш -
http://www.toyotires.bg/tire.php?id=7
v- до 240км/h
W- до 270км/h
Y- до 300км/h
Успех

Troshko
evgeniim
Troshko
evgeniim
ugabuga
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
Мнение от jim_beam » 03 Мар 2008 01:02
http://reifentests.de/
в средата избираш скоростен индекс,а отгоре:за 4х4,всесезонни (m+s),летни и зимни за леки коли,за бусове,за камиони и за мотори.
това са мнения на потребители.мисля,че са доста полезни като реална информация.може да четеш всяко едно мнение от тестовете(на различни езици,понеже от различни страни).
не може да им се вярва на 100% но в общи линии са ок.
в средата избираш скоростен индекс,а отгоре:за 4х4,всесезонни (m+s),летни и зимни за леки коли,за бусове,за камиони и за мотори.
това са мнения на потребители.мисля,че са доста полезни като реална информация.може да четеш всяко едно мнение от тестовете(на различни езици,понеже от различни страни).
не може да им се вярва на 100% но в общи линии са ок.

jim_beam
-
agent dust
Мнение от ALTEZZA » 03 Мар 2008 07:17
speed ratinga triabva da se slaga v savisimost ot preporakite na proizvoditelia(na kolata), a ne ot tova s kolko shte se kara kolata. prosto speed rate-a i okachvaneto se izchisliavat zaedno. ako na edna kola det iziskva minimum V rated i slojish naprimer Q, vse edno si smenil okachvaneto na kolata i tia se darji po savsem drug nachin.ugabuga написа:mi tarsi V ili Z speed rated ili tam pomejdu kvoto ima. Az mislia che V sa 130mph = 220kmph ... chestno kazano ne znam kade shte karash s poveche ot tolkova za poveche ot 3-4 min.
ianche eto edna stranichka s gumi, kat se klikne na opredelen model guma obiknovenno ima i reviuta.
http://www.tirerack.com/tires/SearchTires.jsp
ALTEZZA
Nedkow
mitoko
Nedkow
-
- Обратна връзка:
Re: Високо скоростни гуми
Мнение от Speeddaemon 1 » 18 Мар 2008 20:18
Nedkow написа:Интересува ме някой дали е срещал някъде тестове на високо скоростни гуми. Трябват ми гуми, които да се държат добре и на мокро. Споделете и лични мнения за марки и модели.
Колега, на мен ми е лошо мнението за мокрото каране.Аз съм със 205-ци "Фалкен" и да ти кажа колата пак си е нестабилна при мокро.А иначе при сухо съм бетон-вярвай ми че истисквам всичко от колата.При нагрят асфалт яко, се държи като дъвка на пътя.Спират толкова добре, че при една екстремна ситуация /при мен не липсват/, женами щеше да изхвърчи от пр. стъкло.Много яко спира.
p.s.Бях сложил зимните и постоянно се въртях на едното или другото колело в обратна посока.На кръстовища-също, но със тези нямам проблем!

korolla-konspekt
Speeddaemon 1
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru