Помощ за дом за сираци 2007/2008
Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Мнение от proscrip » 27 Фев 2008 18:06
Днес благополучно занесах нещата до Спиди, ето малко снимки - накуп, не се вижда всичко, но по бележките може да се погледне какво и колко има, накрая натоварени двата кашона по 40 кг в Тойотата - надявам се да имат мъже в дома, че това жена не може да го вдигне...
Изключително много благодаря на колегата Мах-2, за уреждането на транспорта и отвзивчивостта на Спиди!, както и на всички колеги, които помогнаха.
Успех!
Изключително много благодаря на колегата Мах-2, за уреждането на транспорта и отвзивчивостта на Спиди!, както и на всички колеги, които помогнаха.
Успех!
- Прикачени файлове
-
- P1020080.JPG (236.11 KiB) Преглеждано 3338 пъти
-
- P1020078.JPG (331.73 KiB) Преглеждано 3337 пъти
-
- 20080227-155709.jpg (121.4 KiB) Преглеждано 3337 пъти
-
- 20080227-155615.jpg (74.81 KiB) Преглеждано 3336 пъти
-
- 20080227-155511.jpg (113.56 KiB) Преглеждано 3336 пъти
proscrip
max-2
rudolf
desSs
max-2
Мнение от proscrip » 28 Фев 2008 16:24
Амиии, първо ДДС-о по едната фактура си го плащам аз понеже ми се признава за разход - канцеларските материали, счетоводителката рева малко, какви били тея оцветявки и за какво са ми 100 палитри и 100 водни бои - викам й да ги пише за ремонт на сгарадата, за другото също имах желание, но трябваше да плащам и някакви допълнителни данъци, ако ги осчетоводи и там ДДС-о съм не съм го пипал - така си е както на фактурата, пък останалото, то като пазари човек в такива количества - няма как да се направи точна сметка - така че - Спокойно!!
proscrip
Xeku
max-2
newmiro
Мнение от desSs » 04 Мар 2008 14:58
току-що ми се обади шефката на дома, получили са кашоните, и са много доволни. обаче за да влязат нещата в склада, им трябвало копие от фактурите, пък оттам после някаква комисия правела опис бла-бла...та помоли колегата proscrip да й прати по факса фактурите, а тя после на същия факс ще прати приемо-предавателните протоколи. факса е на същия телефон, който го имаше по-напред в темата 

desSs
proscrip
Me4oKyX
desSs
rudolf
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru