Аварийни
Аварийни
Имам следния проблем- не ми работи ключа на авирийните, копчето хлътна и не ще да работи, предполагам всички ся наясно какво неудобство е да нямаш аварийни в София. Въпросът ми е имал ли е някой подобен проблем, може ли да се поправи или трябва да тичам до ТМ АУТО, където ми искат 180 за нов ключ. Мерси предварително
Става Въпрос за Колрола Версоq модел E12J и двигател 1CD-FTV
Става Въпрос за Колрола Версоq модел E12J и двигател 1CD-FTV

И на мен ми беше хлътнало копчето , но то не е проблемно
отзад има щипки на които е закачено и те се бяха счупили
Иначе бутон да се развали клони към невъзможно а пък аварийните да си ги натиска 1000-2000 пъти - а това е нищо
Направи си сметка колко пъти си включвал мигача - а той развалил ли ти се е
отзад има щипки на които е закачено и те се бяха счупили
Иначе бутон да се развали клони към невъзможно а пък аварийните да си ги натиска 1000-2000 пъти - а това е нищо
Направи си сметка колко пъти си включвал мигача - а той развалил ли ти се е
Toyota Avensis 2.0 D4, 147ps, 1AZ-FSE, 2006
За мен TNT- означава три-нитро-толуол-демек тротил.Та използвай го при тия дето имат наглоста да искат 180лю. за едно копче!tnt написа:Явно са щипките защото махнах капачето отпред и тогава работи, а как сте се оправили с този проблем, може ли нещо да се напасне или да се поправи, че хич не ми се дават 180 лв

Абсолютно си прав точно това означава, но по-голямата ми болка беше онзи ден когато за две пластмаси, които държат кората отзад в багажника ми поискаха 221 лв. Казах им просто да сменят бонбонките, които са пред масата със консултантите с антиснтенокардин или нещо дори по-силноkristian написа: За мен TNT- означава три-нитро-толуол-демек тротил.Та използвай го при тия дето имат наглоста да искат 180лю. за едно копче!

такива неща е по-добре да си ги правиш ти сам, или с някой приятел или майстор, защото дори не се изискват някакви сериозни умения, а леко изучаване на звтомобила и импровизация. разбира се не я докарвай до краен предел, за да не счупиш или объркаш нещо
. или както каза колегата при някой майстор неутрален за някой лев да ти направи далаверката
. също така ако имаш някаква счупена пластмаса, тя може да се залепи 

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки