Неподозирана екстра

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 02 Фев 2008 16:21

Е що пък да чакаш повече ?! Аз си поръчах десен фар за королата миналата седмица, че няква баничарка го беше надрала. Вчера ми се обадиха и го смениха за 1 час. И наистина спазиха 10-те дена happy.gif Даже останах доволно очарован от тях, но пък и реално май май Пловдив и Пазарджик са по-коректни .... Не че не е сложен малко накриво и бронята не е пасната перфектно, ама така и седи против уроки laugh.gif десс, я ги размушкай дали са дошли, че ако приемчика е някое заспи, нищо чудно да е недогледал :thumbsup:

П.С. И моято дето е Terra изпълнение си има подгрявка... Ама незнаех, че със задното се пускало :whistle: rolleyes.gif tongue.gif

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 02 Фев 2008 16:57

ами да ти кажа честно, те дори и срок не ми дадоха rolleyes.gif "поръчваме ги от София, кат дойдат ще ти се обадим"...ей на, ни звук, ни стон wacko.gif не съм им звъняла, щото имам ужасно много работа, иначе шях да им досаждам...ама верно утре ше взема да ги притесня малко /на висок тон laugh.gif /

Аватар
kristian

Мнение от kristian » 02 Фев 2008 21:44

Искам да питам нещо BOIKOVZ и най активната мацка от всички авто форуми(DESSS):
А именно що не ги пробвате тия от ТМ Ауто с комисията за защита на потребителя?Такава простотия като описаната от вас двамата несъм и предполагал че може да има.Имайте в предвид че подадено оплакване в горепосочената комисия се завежда по надлежен ред и те се задължава да направят проверка,незвисимо дали сте прави или не.Занимавам се с търговия и ви казвам че се захващат с всякакви дреболии,та подобно отношение от страна на автотъргивец би трябвало да си има последствия...........Не,не просто не ми го побира ума :censored: :censored: :censored:
http://www.vbox7.com/play:124bedab
TOYOTA PICNIC 3S-FE
"TOYOTA" 807

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 02 Фев 2008 22:12

абе и тва ми мина през ума в началото, като ми изтърсиха че огледалата ми били обикновени, и ми пукнаха едното...много ме ядосаха тогава, егати mad.gif ама само като си помислих, че 3 години ще имам вземане-даване с тях и може да ме моткат в сервиза за глупости...де де знам, засега реших да си трая unsure.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 02 Фев 2008 22:38

desSs написа:честно казано, и аз не го очаквах от тойота. купих си колата с такъв мерак, и уж заложих на най-добрите, а то кво се оказа...
не плуйте тойота,,,тойота няма официално представителство у нас,,,

вие си купувате коли от някой ,който купува тойота, и ви продава-квото дойде,, а кво е поръчал и кво е доставено-щом се чудят от кой да мине разхода- значи тойота няма вина
аз лично при покупка на нов автомобил бих си го взел от някой от когото мога да се оплача..а не с подобна фирмена политика

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 27 Фев 2008 23:25

забравих да се похваля rolleyes.gif след месец и половина огледалата пристигнаха от София /сигурно ги носиха пеша/ и ми ги смениха rolleyes.gif са чакам сняг или скреж, та да ги пробвам biggrin.gif

Бойко, кво стана с колата на жена ти?

ToyotaFan

Мнение от ToyotaFan » 28 Фев 2008 08:06

desSs написа:забравих да се похваля rolleyes.gif след месец и половина огледалата пристигнаха от София /сигурно ги носиха пеша/ и ми ги смениха rolleyes.gif са чакам сняг или скреж, та да ги пробвам biggrin.gif

Бойко, кво стана с колата на жена ти?

Ееее, не е необходимо да чакаш сняг, или скреж... намокри ги леко с вода преди да потеглиш и вкючи подгряването, би трябвало да усетиш дали всичко е наред.... Когато са само запотени най-бързо се усеща ефекта на подгряването... за нула време се офирмя едно изсъхнало превоъгълниче в рамката на огледалото!...

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 28 Фев 2008 09:26

пробвах, топли :toothy7:

alex0378

екстра

Мнение от alex0378 » 28 Фев 2008 09:39

Бреи и на мойта селика го има,но аз си знаехде,и аз без да искам когато пуснах подгряването на задното стъкло се озовах до огледалото та ми напрай впечатление че се топи леда

milenmarinov
Обратна връзка:

Мнение от milenmarinov » 02 Мар 2008 14:40

Ha....Golem majtap......!!!
I mojta ima podgrjavane na ogledalata.....Bravo za hubavata tema.!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Toyota Carina XLI - 97

Минчо

Мнение от Минчо » 26 Апр 2008 10:02

Аз пък на авенсиса нямам подгряване на задното стъкло:(((

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 15 Май 2008 13:10

като бях в Гърция се запознах с един пич от ТМ Ауто. изфуках се аз с ярето веднага. пита ме дали съм доволна, естествено отговорих да, но не пропуснах да промърморя за огледалцата laugh.gif и тоя ми разправя, че по принцип яретата нямали в оборудването подгряващи огледала /може би се предлагат като екстра, не питах/, но от тойота се объркали и ги писали към оборудването на Luna и Sol, и ся си плащали за грешката laugh.gif
бтв сега погледнах в сайта им, има поправка: "Отопляеми огледала за обратно виждане (само за дизелов двигател)"
начи ко се оказа, с Бойко сме на далавера laugh.gif

pol
Автомобил: Тойота Версо
Обратна връзка:

Мнение от pol » 15 Май 2008 14:33

За почерпка иде реч :whistle:
Toyota Verso

mitoko
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от mitoko » 15 Май 2008 16:27

хахахх леле как са се минали ТМците.... прецедент в световната история.... laugh.gif biggrin.gif tongue.gif

Аватар
kristian

Мнение от kristian » 15 Май 2008 21:30

desSs написа:...................... "Отопляеми огледала за обратно виждане (само за дизелов двигател)"
начи ко се оказа, с Бойко сме на далавера laugh.gif
Е що така?!? wacko.gif
С нафта ли се топлят? sad.gif
http://www.vbox7.com/play:124bedab
TOYOTA PICNIC 3S-FE
"TOYOTA" 807

Публикувай отговор