Детско столче

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
desSs

Мнение от desSs » 24 Фев 2008 20:40

slowtraveler написа:На щерката поставям столчето на средната задна седалка...
e не ти ли цапа гърба и на двете предни седалки unsure.gif моя дзвер седи зад мен и ми беше омацал цялата седалка с обувките си, та купих едно такова като от мушама, поне да цапа него rolleyes.gif ако го сложа по средата ще направи на нищо и другата sad.gif

Аватар
slowtraveler
Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
Благодарил/а: 334 пъти
Получена  благодарност: 364 пъти

Мнение от slowtraveler » 24 Фев 2008 21:15

Не ми цапа седалките, щото вече е голяма (2 клас), но си е дребничка.
Седалката я взех с няколко цели - за да и е по-удобно, да не се кара със брат си за място, и за да свикне с колана.
Всичките задачи бяха изпълнени на 100% tongue.gif :thumbsup:
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008

Аватар
pepa_k

Мнение от pepa_k » 25 Фев 2008 09:52

Отзад, отдясно :thumbsup:

Ако се изкашля или издаде някакъв странен звук задължително трябва да мога да я погледна да не би да се е задавила или нещо такова. Не мога да си представя че няма да имам възможността да я наблюдавам laugh.gif
Toyota Corolla 1.6 VVT-i MMT

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 25 Фев 2008 10:19

pepa_k написа:Ако се изкашля ...
ааа да спира цигарите tooth.gif
сори не се сдържах, лигавнята ми е малко в повече blushing.gif

Аватар
pepa_k

Мнение от pepa_k » 25 Фев 2008 11:46

desSs написа:
pepa_k написа:Ако се изкашля ...
ааа да спира цигарите tooth.gif
сори не се сдържах, лигавнята ми е малко в повече blushing.gif
аз се чудех що кашля а пък тя сигурно допълзява в тоалетната пуска си вентилатора да не мирише и изпафква по някой и друг фас biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

за протокола: на 10 месеца е чедото, та затуй пиша "допълзява". Мислех че е рано за таквиз работи ама е на днешната младеж се развива много бързо виж утре, другиден с нас на по винце ше сяда
Toyota Corolla 1.6 VVT-i MMT

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 25 Фев 2008 12:46

pepa_k написа:за протокола: на 10 месеца е чедото, та затуй пиша "допълзява". Мислех че е рано за таквиз работи ама е на днешната младеж се развива много бързо виж утре, другиден с нас на по винце ше сяда
абе виното полезно, ти глей по мъже да не тръгне laugh.gif
пфф оспамих си темичката, млъквам unsure.gif

Аватар
kristian

Мнение от kristian » 25 Фев 2008 13:06

desSs написа:.........e не ти ли цапа гърба и на двете предни седалки unsure.gif .........
Цапа и пушек се вдига,ама кво да направя.Кога може дърпам седалката максимално назад,стига някой да не сяда на 3-тия ред.
http://www.vbox7.com/play:124bedab
TOYOTA PICNIC 3S-FE
"TOYOTA" 807

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 25 Фев 2008 13:34

kristian написа:
desSs написа:.........e не ти ли цапа гърба и на двете предни седалки unsure.gif .........
Цапа и пушек се вдига,ама кво да направя.Кога може дърпам седалката максимално назад,стига някой да не сяда на 3-тия ред.
на Практикер продават едни такива като от мушама, с ластици, слагат се от обратната страна на седалката, именно с тази цел. поне с една мокра кърпичка се избърсва за нула време, и не ти се набива мръсотията в тапицерията rolleyes.gif

Аватар
trinity
Обратна връзка:

Мнение от trinity » 25 Фев 2008 13:58

kristian написа:
Моят сладур също се вози отзад вдясно (но без седалка) и задължително с колан и детска защита на вратата, но вече за мое щастие вече не цапа, тъй като е на 6 годинки, но за тези, които имат по-малки палавници има едно много лесно решение да са чисти количките - има едни торбички за обувки (в кабинета на моя приятелка-стоматолог има машинка за такива торбички и всеки клиент си слага), които могат да се използват за неколкократна употреба и така няма да се налага посещението на автомивка всяка седмица :thumbsup:
Toyota corolla 2.0 D4D, Sol, 2007

Публикувай отговор