Голема маниа ,ча се окаже тоз пич СупраМаниа-та:)
Разправят ,че можело и СкайЛайн да се появи - каран от ... КАТАДЖИЯ

Taq Celica sme q vijdali! Az q bqh postnal v temata na Bad-Dog kato obsujdahme kakuv cvqt da si boqdisa Corollata. Ta ne slu4ajno e spe4elila nagrada na Tuning sre6tata! Men mnogo me kefi. Zna4i cveta bil lajnqn kakzvat nqkoi tuk, a?!? laugh.gif Ama spe4ila nagrada, abe kak stana tuj?!?juri_galev написа:Eto i oshte edna toyota ot tova tuning show bqh e zabravil tq daje e spechelila nqkakva nagrada.Haresvami ama malko cveta ne beshe ot nai dobriq
Мм и аз така си мислех за Супрата.juri_galev написа:Nikakvi Supri nikakvi 5 Lv samo edna predstavqne v klas A na Honda koeto ze 1 mqsto.govorqt che na suprata nqma koi da i napravi nastroikite v Bg i ne mojela gorkata da otkusne.Inache edin Ford cosword dosta dobro predstavqne napravi s Porche 911 turbo na final pri klas C 660 konq s Nos Porche i Coswprda mu ze edna gonka Porcheto mu vurna i na tretata finalata ne moja da trugne Cosworda
Не ги подценявай пичовете ,за Келеша специално ти гарантирам че ша я напраи таз супра като куцо пиле домат па ако ще и да прекара 3 безСъни нощи във СупраФорума.juri_galev написа:Lord samnqvam se dali i nqkoi ot prospeed shte uspee da nastroi Suprata zashtoto te ne mojaha da naglasqt tqhnoto audi tt 505 konq deto go hvaliha hvaliha puskaha go ne moja da slezne pod 12 sec na 402 metra pista a bqha golqmi nadejdite tova da stane.Sega rekorda go durji edna Porche 11,57 neshto takova sled nego e Rusenskiq COSWORD 11,97.No naistina v Prospeed ima mnogo neshta deto v Bg na drugo mqsto gi nqma,no mnogo se samnqvam dali skoro taz Supra shte izlezne na Drag.No na men licho Audito na Prospeed mi haresva napraveno e ama 1 i 2 predavka se celeha prekusvacha i gi zabavqshe tova
Ако имате голем зор ,може направо от тука да ви изпратим (САЩ) - като гледам колата е със квадратен номер което може би е причина да не може да се намерят във Европа?brabus написа:Ами май не
Лошото е че го играя посредник, собственика не може да пише тук (не му се занимава, а и не този който докара колата на божурище), та правя услуга.
Ако Ви попадне сайт (имаме кредитна карта) с дискове дайте
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта