Една Toyota Camry 89 нов член на форума
Една Toyota Camry 89 нов член на форума
Здравейте! Ето че и аз най-после се регистрирах в този форум, досега бях пасивен наблюдател и ми беше страшно интересно, но сега като вече съм "на светло" ще се включа първо с няколко снимки на моята класика - Тойота Камри 89 г. 2000 кб. 16v. Снимките са от момента, когато я купувах, затова стои бележка на стъклото.
Надявам се, че "автопарка" в този форум ще става все по-разнообразен и аз в момента памагам за това. Нямам много опит с тази кола, карам я едва от година и половина, но за това време мога да кажа, че това е страхотно съчетание между комфорт, возия - спортно усещане (пъргав и динамичен двигател). Много ще ми е интересно ако някой даде повече информация за този модел, виждам че тук има страхотни спецове, от които аз съм респектиран и мнението ви ще бъде ценно за мен. Имам усещането, че тази кола е много рядко срещана в България, в моя град - Пазарджик тя е единствената (за което умирам от кеф), в Пловдив не съм виждал, в София съм виждал само една - супер изкъртена. Така, че информацията за този модел ще бъде много ценна за мен и предварително ви благодаря!
Надявам се, че "автопарка" в този форум ще става все по-разнообразен и аз в момента памагам за това. Нямам много опит с тази кола, карам я едва от година и половина, но за това време мога да кажа, че това е страхотно съчетание между комфорт, возия - спортно усещане (пъргав и динамичен двигател). Много ще ми е интересно ако някой даде повече информация за този модел, виждам че тук има страхотни спецове, от които аз съм респектиран и мнението ви ще бъде ценно за мен. Имам усещането, че тази кола е много рядко срещана в България, в моя град - Пазарджик тя е единствената (за което умирам от кеф), в Пловдив не съм виждал, в София съм виждал само една - супер изкъртена. Така, че информацията за този модел ще бъде много ценна за мен и предварително ви благодаря!
- Прикачени файлове
-
- IMG_6269).JPG (50.4 KiB) Преглеждано 2530 пъти
- Corolla_E9
МнениеПуснато на: Съб Фев 23, 2008 9:23 pm Заглавие:
дам... честито прекрасна колица
двигателя е 3S-FE ;)
kuzerdale
МнениеПуснато на: Съб Фев 23, 2008 8:37 pm
Мерси отново за оценката, но бихте ли ми дали повече информация за 3S-FE - специфични особености, надеждност и др. и нещо по-особено за самия модел.
дам... честито прекрасна колица

kuzerdale
МнениеПуснато на: Съб Фев 23, 2008 8:37 pm
Мерси отново за оценката, но бихте ли ми дали повече информация за 3S-FE - специфични особености, надеждност и др. и нещо по-особено за самия модел.
-
- Обратна връзка:
niama da imash problemi sas matora. Slabi mesta ne znam da ima. Bashta mi ima camry 96-ta sas 5sfe (po goliamoto 2.2L bratche na 3sfe) i vche ima 200,000 mili (nad 300k km) i niama nikvi griji, osven che vze da gori maslo ama tva mai shtoto prednia sobstvenik ne ia e gledal kato nova.
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)
Аз сьм художник, и когато си избирах кола държах най-вече на това да е индивидуална,стилна и да е toyota,да не съм в потока на движение от средностатистични банални возила /опели,фиати.../ Трябва да търсим стойностните неща в тоя живот /дори и при автомобилите/ и едно от тези неща е TOYOTA и нейните фенове,поздравявам Ви за интересния и полезен форум.