Инсталирах APEXi AVC-R ,дето са води уж Бентлито на контролерите за налягане. Играх си маса време дока му направя всички жици ,мици - стана както требе. Гадината обаче не ще да си върши работата.
Първо от къде го купих - некакъв ентусиаст дето ги бил взел за Супра МК4 и казва ,че го продава щото отивал на StandAlolne. Вика ,че уж никога не го бил монтирал което съдейки от факта че сенсора за налягането не беше разпечатван - требе да е истина.
Та сложих го ,Инизализирах го и го сложих за ориантир 0.65barr boost + 25% Duty (т.с. да лъже WasteGate-to със 25% или със други думи 75% от времето налягането да достига WasteGate ,а 25% да не го достига) - та гледам аз никаква разлика във Надува.
Сложих го на 40-50-60-70 и чак при 75% вчера т.с. днеска към 2ч заранта видех малко да се качи пустия надув. Заводския е 6psi ,ето и графиката:

Днеска си мисля ,че тва не е възможно - щото излиза ,че вместо да се вдигне надува поне 2 пъти - той се е качил само със 20%... и на всичкото от горе това е Peak стойност ,а после пада. Нещо не е у ред.
Реших все пак да издуя DUTY-то до 85% ,като максимума на джаджата е 90%....
Да ама днеска още по зле - секаш гадинката или не работи или променя налягането невероятно малко...:

Сега не знам вече кво може да е ,дали нещо не съм вързал неправилно ,проверих всичко 3 пъти...
другия вариант е да е прецакан Соленодида ,ма изглежда ,че работи нещо щом като качи 1-2 пъти над нормалния надув.
и третото да имам некъде теч по системата ,то хубаво ша изкорубя всичко да направя тест със налягане ,ма с е бая играчка - пак и не виждам ако тече от некъде как ша ми държи съвсем точно заводския надув?