конденз при Toyota-има ли такова нещо
конденз при Toyota-има ли такова нещо
Колеги има ли такова нещо,чувал съм че при форд има ,говоря за топло студено и получаване на влага в купето,защото при моя авенсис са му мокри кечетата на пода(тези които са с гума отгоре) имах проблем с парното смених радиатора вече няма теч а тези кечета са повече мокри а не е валяло и не съм ходил на автомивка,за багажника знам вече,че от отдушниците,но от къде може да влиза вода или си е била изтекла от радиаторчето и сега се движи насам натам
-
- Обратна връзка:
имаше тема за тапите които са на пода, от там може да влиза вода ако минеш през локви и други, ако са се отместили тапите. аз отидох в сервиза и ми ги наместиха 

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

гумените стелки не са най-подходящите, защото запарват и задържат влага.
stay up and keep shining!!

kolko malka dupka na tozi radiator nali sega go slovih i go sledia niama te4,verno 4e move da e stelkite kogato se beshe pozatoplilo gi mahah i q ostawqh na slance i wlagata ponamalq,abe mai trqbva da ia isusha napulno,shtoto ne sam go prawil,shtoto sega otdiasno do shofiora e suho a na drugite tri mesta ima wlaga,niakoi znae li dali sa obraboteni dobre protiw koroziia do naliato da ne vzeme da.....

Toyota Avensis 98, 7A-FE
Toyota - RAV 4 II - 2.0 i 16V (5 dr) (150 Hp)
Toyota - RAV 4 II - 2.0 i 16V (5 dr) (150 Hp)