LEXUS написа:Spike написа:Хубаво сте го избрали мястото. Аз имам баба и дядо в Шипково и познавам района. Пътят Шипково-Рибарица е много хубав. Преди месец си ходих и нарочно минах от там, защото панорамата е прекрасна. В началото на Горно Шипково има едно малко хотелче. Собственика има Toyota и е страшен фен на марката. Хотелът не е голям и не знам дали ще събере всички желаещи, но ако проявите интерес мога да се опитам да му намеря телефона. Като цяло Рибарица и Чифлика са доста по-развити и можете и там да пробвате...
1.)az taka y ne razbrah kakvo izbrahme

-SHIPKOVO,RYBARYCA ILI CHIFLIKA???2.) cj,ako iskash ,dai edna data i spored neya vseki da kaje dali mu e udobno,za da se razbereme nakraya!

Shipkovo, Ribarica i Chiflika sa na raztoqnie edno ot drugo okolo 20-30km kato triugulnik. Taka, 4e nqma stra6no, ne mojete da se zagubite, ako si nosite GSM-ite!
To4no taka, az se bqh oburkal! Rally otse4kata e RIBARITZA - SHIPKOVO!
Kato minete cqlata otse4ka i stignete v Shipkovo 6te vlezete ot gornata strana, to4no kudeto e basejna s mineralnata shipkovska voda, no May mesec ne vqrvam da raboti, no moje da izvadite kusmet!