незнам какво става
незнам какво става
преди 1 седмица си взех селика 5 генерация несам я ръчкал но от вчера взе да ми работи на 3 цилиндара и да пуши много и после пак се оправя казаха ми че било от свещите или кабелите понеже ми е първа кола и още не разбирам надявам се някои да ми даде савет благодаря предварително
- Прикачени файлове
-
- ето я и красавицата
- 11200774456094305_4.jpg (56.75 KiB) Преглеждано 2486 пъти
Колата наистина изглежда страхотно.Само ако си я купил от добър познат можеш да вярваш, че е обслужена наистина.Ако не е така трябва да сменяш.Дано се окаже поблема в свещите или в най лошия случай да е кабел.Но ако е нещо по сериозно не те съветвам да ходиш до ТМ Auto- Бургас(кв.Комлука) там са пълни некадърници само ще ти загубят времето и парите, вярвай знам от личен опитл
CARINA E 4A-FE LB
- racing_fan
Всички търговци са от един дол дренки, нямам им вяра. Трябва да ми е роднина и то близък, за да му повярвам. Така че не вярвай на всичко, което ти казва твоя "познат", дори не ти е приятел. За него важното е да продаде колата.... най-добре си смени всичко да ти е мирна главата. Или искай фактура за сменените неща.
- racing_fan
Много добре изглежда, много запазена. Да не е пребоядисвана само. Пусни щое снимки. Джантите много ми харесват и мисля че доста я отварят. Жалко, че не е 2.0. Честито все пак. Смени си най-добре ремък и ролки, масло(за да знаеш какво е и кога е сложено), провери ги тия свещи и кабелите. Дано да е от тях.