АУРИС-ВЪПРОСИ !

jingo

АУРИС-ВЪПРОСИ !

Мнение от jingo » 13 Фев 2008 16:52

Бях споменал,че 2007г си зех Ауриса и постепенно възникнаха някои въпроси !
1.Струва ми се,че фаровете ми са много ниски ,въпреки,че са най горе вдигнати !
2.Тия дни се замислих и проучих въпроса с ксенонови ламБи ,но май тр да ги питам в ТМауто !
Та ако някои колега е мислил по въпроса да сподели !
3.Вчера четох за некви ръжди и т.н.,но не съм гледал още за това,за сега имам време само да наливам и карам,отпуши се пущината biggrin.gif
4.Ако имам /те нещо за казване ...давайте ! :thumbsup:

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 13 Фев 2008 22:43

Кажи как и аз да си вкарам такъв фототапет. biggrin.gif
p.s. Честито за Ауриса ,с кой двигател е? smile.gif
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

jingo

Мнение от jingo » 15 Фев 2008 16:51

Здр ! Тапета е от руски сайт,щото по това време мми гръмна лаптопа и се затриха снимките ми ,като пекне малко че си туря мой ! Двигателя е 1.4 vvti 97 коня и започна да се разработва добре,не карам много и затова минах на по малка кола,пробл с паркирането има навсякъде !

b_d

Мнение от b_d » 15 Фев 2008 16:57

Следващия път си сложи аватар с по-разумни размери.

axial
Обратна връзка:

Мнение от axial » 17 Фев 2008 12:28

Карам Версо и мога да кажа, че фаровете не са от най-добрите. Преди месец и малко си сложих от китайските ксенони. Ефекта е поразителен - от тогава съм минал около 13-14 000 км. основно извънградско и смело мога да кажа че инвестицията си струва. При халогените няма голям ефект, но за къси и дълги е перфектно!
Ако караш основно градско или през деня не си заслужава, но ако имаш повече извънградско и нощно каране инвестицията си струва всяка стотинка.
Toyota Corolla Verso 1.8

jingo

Мнение от jingo » 18 Фев 2008 09:15

Нямам оплаквания от това как светят ,а от това,че не мога да ги вдигна повече и май тр да ходя до сервиза,а за такива неща е тъпо да се ходи! А твоето Версо гаранционно ли е и ако е пита ли ги ония в Тойота за фаровете ? wink.gif

axial
Обратна връзка:

Мнение от axial » 18 Фев 2008 10:04

Вече съм извън гаранция, но от сервиза на Тойота който ми обслужва колата казаха че няма проблем. Наистина нямам никакви проблеми с електрониката на колата.
Toyota Corolla Verso 1.8

Публикувай отговор